Bordspel met treinen

Bordspel met treinen vinden? Bekijk dit artikel om erachter te komen wat de leukste bordspellen met treinen zijn. Het meest bekende bordspel met treinen is natuurlijk Ticket to Ride. Check dit artikel om achter de verschillende versies van Ticket to Ride te komen.

1. Ticket to Ride Europe

Met het Ticket to Ride Europe bordspel reis jij per trein over het hele continent. Waag je een reis door de donkere tunnels in Zwitserland of aan boord van een veerboot op de Zwarte Zee? Of bouw jij schitterende treinstations in de grote hoofdsteden van oude wereldrijken?

2. Ticket to Ride Nederland

In deze uitbreiding Ticket to Ride Nederland ga je op een fantastisch treinavontuur dwars door Nederland. Reis jij van het bruisende Amsterdam naar het gezellige Maastricht? Of ga jij dan lekker uitwaaien op de Waddeneilanden? Ook de buurlanden zijn aangesloten op dit treinnetwerk. Zo kun je bijvoorbeeld een uitstapje maken naar Antwerpen.

3. Ticket to Ride USA

Ticket to Ride USA is een treinavontuur dat je dwars door Amerika voert. In Ticket to Ride verzamel je kaarten met verscheidene types treinwagons, waarmee je treinroutes tussen steden in Noord-Amerika kunt claimen. Hoe langer de routes, hoe meer punten het oplevert. Daarnaast win jij punten door bestemmingskaarten te volbrengen, waarbij twee verafgelegen steden met elkander verbonden moeten worden.

4. Europa 1912

Europa 1912 introduceert bovendien Warehouses and Depots – dit zijn twee nieuwe spelelementen voor extra strategische opties voor bij alle versies van Ticket To Ride.

5. Ticket to ride Amsterdam

Welkom in het Amsterdam tijdens deze 17de eeuw met Ticket to Ride Amsterdam. In deze 17de eeuw was Amsterdam het bruisende hart van de wereldhandel en de rijkste stad ter wereld! 

Bordspel met treinen

6. Ticket to ride Nordic

Bordspel met treinen vinde? Ticket To Ride: Nordic Countries neemt jou mee op een Noors avontuur door Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden, terwijl jij reist door de grote Noorse steden, zoals Kopenhagen, Oslo, Helsinki en Stockholm.

7. Ticket to ride Europe

Ticket to Ride bestaat 15 jaar en dat wordt gevierd met deze speciale Ticket to Ride Europe 15th Anniversary editie. Met deze speciale jubileumeditie worden deze spannende treinavonturen voor veel familie en vrienden over de hele wereld gevierd.

8. Ticket to Ride 1e reis

Maak nu jouw allereerste reis met de kinderversie van Ticket to Ride! Ticket To Ride: Mijn Eerste Reis is erg gemakkelijk en snel te leren en is daardoor een perfecte kennismaking met de Ticket To Ride spellenserie. 

9. Ticket to Ride Rails & Sails

Verzamel de juiste trein- en schipkaarten om verbindingen over land en zee aan te leggen. Hier scoor je punten voor en je kunt nog meer punten verdienen als jij complete routes weet aan te leggen. Als je jouw routes echter niet afmaakt, krijg jij strafpunten aan het einde van het spel!

ticket to ride rails and sails

10. Ticket to ride London

Stap in de bus en reis naar Londen in de jaren 70 met deze Ticket to Ride London! Deze nieuwste versie van Ticket to Ride brengt je naar de mode- en muziekhoofdstad van de wereld tijdens de jaren 70. Neem dan een kijkje bij de historische locaties zoals de Tower of London, Hyde Park, Britisch Musuem.

11. Ticket to ride India

Bordspellen met treinen vinden? Ontdek één van de meest dichtbevolkte landen in Ticket to Ride India. Dit spel voegt een leuk spelelement toe voor het extra speelplezier: mandala’s maken. 

Bordspellen met treinen

12. Ticket to Ride Afrika

Ticket to Ride Africa is een uitbreiding voor het bordspel Ticket to Ride USA en Ticket to Ride Europa. Let op: het is uitsluitend speelbaar wanneer je een van deze bordspellen in bezit hebt, want je hebt de treintjes en treinkaarten van dit spel nodig.

13. Ticket to ride 1910

Ticket To Ride – USA 1910 is een extra kaartset voor het originele Ticket To Ride bordspel. Het bestaat uit 181 kaarten op het groot formaat (dezelfde grootte als Ticket to Ride Europe en Märklin) met onder andere 35 extra Destination Tickets.

14. Ticket to Ride France & Old West

Bijzonder aan deze map collection is dat je eerst het spoor moet aanleggen voordat je routes kunt claimen. Dit moet je doen aan het einde van een beurt waarin je treinkaarten hebt gepakt. Je bepaalt zelf de kleur van de route en de plek op het speelbord. Maar pas op dat jij tegenstanders je route niet inpikken voordat jij weer aan de beurt bent.

15. Ticket to Ride Japan and Italy

Bordspellen met treinen vinden? Stap in een hogesnelheidstrein om Japan te doorkruisen of geniet van dit prachtige zicht op de Alpen of Toscane in Italië met deze nieuwe Map Collection van Ticket to Ride. .

16. Ticket to Ride New York

Geniet van het adembenemende uitzicht vanaf het Empire State Building (destijds de hoogste wolkenkrabber ter wereld) of maak een wandeling door dit prachtige Central Park. Bezoek Times Square, Brooklyn en alle andere toeristische locaties.

Bordspellen met treinen

17. Ticket to Ride UK

Uitbreidingsset voor het bordspel Ticket to Ride en Ticket to Ride Europe. Let wel op: uitsluitend speelbaar wanneer je het bordspel Ticket to Ride of Ticket to Ride Europe in bezit hebt, want jij hebt de treintjes en treinkaarten van dit spel nodig. Bordspellen voor vakantie vinden? Check dit.

18. Ticket to Ride Germany

Bordspellen met treinen vinden? Stap nu aan boord voor een avontuurlijke reis door Duitsland! Ticket to Ride Duitsland is ’n compleet nieuw, stand-alone spel uit de Ticket to Ride serie. Voor dit spel is deze basisversie van het spel dus niet vereist. Leukste bordspellen met woorden en letters vinden? Check dit.

Nog steeds niet gevonden wat je zoekt? Check dan hier en de volledige lijst van ticket to ride spellen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo