Bordspellen met woorden en letters

Bordspellen met woorden en letters vinden? Bekijk dit artikel om erachter te komen wat de bete bordspellen zijn om met woorden en letters combinaties te kunnen maken. Van Scrabble tot aan Rummikub en van Pim Pam Pet tot aan Uno.

1. Rummikub

Het overbekende familiespel Rummikub nu met extra grote speelplanken en extra grote speelstenen. Ideaal voor de slechtzienden. Wie legt de slimste combinaties? Een spelletje dat inzicht, durf en tactiek combineert.

2.  Scrabble XL

Dit is de MEGABLEU Scrabble Het genre is woordbordspel, Speeltijd (max): 50 min, Doelpubliek is kinderen & volwassenen verpakking: 380 mm, Diepte verpakking is 55 mm, Hoogte verpakking is 380 mm. Verpakkingsinhoud is 102 letterblokjes.

3. Houten Scrabble

Bordspellen met woorden en letters vinden?  Houten scrabble met verschillende letters. Ideaal als je scrabble op een bijzondere manier wil spelen, met houten letters.

4. Hint

Tijdens het partyspel HINT laat jij jouw teamgenoten begrippen raden door middel van praten, tekenen, uitbeelden of neuriën. Speel HINT om een goede hint te kunnen krijgen, een hint te geven en als je echt goed bent, een hint te stelen… Maar kijk uit voor de verboden begrippen! 

Bordspellen met woorden

5. Sequence

In sequence speel je elke beurt een kaart en plaats je een fiche op het juiste vak op het bord. Hierbij moet jij tactisch te werk gaan en hoef jij niet elke keer aansluitend neer te leggen. Het is de bedoeling om uiteindelijk 2 rijen van 5 fiches op het speelbord te krijgen. 

6. Rummikub Jr.

De kinderversie van het klassieke Rummikub-spel. Er zijn drie spelniveaus, zodat je de moeilijkheidsgraad geleidelijk kunt gaan opvoeren.
Het doel van dit spel: als eerste alle stenen op jouw rekje uitspelen. De stenen zijn er in 4 verschillende kleurreeksen: rood, blauw, geel en groen. Elke set bestaat uit de nummers 1 tot en met 10.

7. Trionimos Deluxe

Het originele Triominos spel in een luxe uitvoering! Tiominos is een bijzonder tactisch spel met driehoekige, genummerde stenen. Zoek jouw kansen, leg ze heel snel aan en scoor zo veel mogelijk verschillende punten. Bij dit spel gaat het niet alleen om het inzicht maar ook om tactisch spelen. Sommige aangelegde figuren leveren jou namelijk ook veel punten op!

8. Rummikub

Het alombekende spel Rummikub! Maak mooie cijferreeksen met deze gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt dan de slimste combinaties? Ben jij degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.

bekende bordspellen

9. Pim Pam Pet

Bordspellen met woorden en letters vinden? Pim Pam Pet Original van Jumbo is veelvuldig gespeeld, en is een vraag- en antwoordspel voor heel de familie! Deze draaischijf bepaalt jouw beginletter van jouw antwoord. Welke speler reageert er dan het snelst?

Pim Pam Pet

Leukste bordspellen met woorden

10. 30 Seconds

Je speelt in twee teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van je 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie dan kunnen raden, des te meer velden jullie op ’t speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in gaan brengen. 

30 seconds partyspel

11. De slimste mens ter wereld

De Slimste Mens Ter Wereld! Speel deze populaire TV quiz aan tafel en ontdek wie dan de slimste is. Al deze elementen van de tv-quiz vind je terug in dit bordspel. Verdien seconden met deze  3 – 6 – 9 ronde.

12. Uno

Bordspellen met woorden en letters vinden? Het doel van het spel? Troef de eerder gespeelde kaart met ’n kaart van dezelfde kleur of hetzelfde symbool. Maar let wel enorm goed op deze actiekaarten en hou het bluffen van de tegenstander in de gaten!

populairste bordspellen

13. Skipbo jr.

Het geliefde spel Skip-Bo Junior is speciaal voor deze junioren. Skip-Bo Junior is ’n eenvoudig te leren, snel kaartspeel voor groot en ook voor klein. Deze kaarten moeten in deze juiste volgorde weggelegd worden. Wie als eerste al z’n kaarten weg heeft gespeeld heeft ook gewonnen. De Junior versie heeft leuke afbeeldingen van de dieren. Ben je meer van de bordspellen met treinen?

skipbo junior

14. LAMA kaartspel

Vlot kaartspel met ’t motto van L.A.M.A. is: Leg Al de Minpunten Af. Elke beurt probeer jij kaarten af te leggen, anders krijg jij er minpunten voor. Kun jij niets afleggen, dan beslis je om te passen of ’n (hopelijk goede) kaart te trekken. Je krijgt minpunten in de vorm van de fiches. Lukt ’t jou om al je kaarten kwijt te raken, dan mag jij een fiche teruggeven.

Leukste bordspellen met woorden

15. Set

Er liggen 12 kaarten met de gekleurde symbolen op tafel. De symbolen hebben vier eigenschappen in drie variaties: ’n kleur, ’n hoeveelheid, een vulling en oko een vorm. Alle spelers zoeken nu tegelijkertijd naar ’n set. Een set bestaat uit drie kaarten, waarvan de variatie van deze eigenschappen volledig gelijk is of helemaal verschillend. 

set

16. Cards against humanity

Leukste bordspellen met woorden en letters vinden? Cards Against Humanity is the party game for horrible people. Unlike most of these party games you’ve ever played  before, Cards Against Humanity is as despicable and also awkward as you and most of your friends.

Leukste bordspellen met woorden en letters

17. Rummikub 

Rummikub is d’r nu ook voor op reis! Deze versie zit in een handig en stevig tinnen blik, zodat ’t spel onderweg goed opgeborgen blijft! Maak mooie cijferreeksen met deze gekleurde cijfers op jouw plankje. Wie legt nu de allerslimste combinaties? Ben jij degene die ’t eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en ook de tactiek combineert.

rummikub

18. Clever

Tactisch dobbelspel voor ’t hele gezin. Dobbel en vul één van jouw geworpen dobbelstenen in de bijbehorende categorie in. Iedere categorie levert op een andere manier verschillende punten op. Kies slim en let goed op je overgebleven dobbelstenen. Je moet namelijk elke dobbelsteen met een veel lager resultaat op het zilveren dienblad aan de andere spelers serveren. Die kunnen daardoor wellicht ook weer belangrijke punten scoren.

19. Pim Pam Pet Family

Pim Pam Pet Family is een familie vriendelijk competitief gezelschapsspel. Volwassenen en kinderen spelen dan samen maar maken door de regels beide even veel kans op winnen! Bordspellen voor studenten? Check dit.

20. Qwirkle

Bordspellen met woorden en letters vinden? Abstract familiespel voor het hele gezin. Leg tegels met verschillende symbolen of kleuren aan elkaar en scoor punten. Maak jij een serie af of beëindig je het spel, dan krijg je bonuspunten. Wie scoort de meeste punten? Qwirkle bevat geen speelbord, maar kan op elk oppervlak worden gespeeld. Bordspellen voor vakantie vinden? Check dit.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo