Party en Co

Party en Co vinden? Bekijk dit artikel om een bordspel te vinden waarbij je moet uitbeelden en tekenen. Het bordspel waar men dan meestal aan moet denken is het party & Co family spel. Bekijk echter meerdere opties van verschillende bordspellen die misschien leuk zijn om te spelen. Maar om de vraag te beantwoorden welk bordspel is bekend om het uitbeelden en tekenen? Dat is uiteraard Party & Co.

1. Party en Co Family

Het spel kan in meerdere teams (maximaal 3 teams van 2 of meer spelers) gespeeld worden of met maximaal 3 individuen. Verdeel al deze dan spelers in teams. Kies met welke kant van dit speelbord je wil gaan spelen: het normale parcours duurt ongeveer 50 minuten. Het korte parcours duurt ongeveer 25 minuten.

2. Party en Co Original

Party en Co vinden? Party & Co Original is een doldwaas spel, een geheid succesnummer op feestjes en spelletjesavonden. Het combineert de allerbeste elementen van de leukste gezelschapsspellen. Het gaat er steeds om een van de vijf soorten opdrachten in het spel binnen 30 seconden te doen

Party en Co

3. Party en Co Disney

Party&Co Disney is het magische Disney feest voor de hele familie. “Wat doe ik na?”, “Tekenen en raden”, “Wie ben ik?” en “Wat zie ik met deze Party Bril?”… Party en Co. Disney is een spel voor groot en klein. Werk als team samen om de leukste opdrachten met succes te volbrengen. Breinbreker vinden?

4. Party en Co Ultimate

Welkom bij de allergekste en gezelligste Party & Co Ultimate. Iedere speler begint met een bepaald aantal kaartjes. De spelers uit ieder team zijn om en om aan de beurt. Ben jij dan aan de beurt?

5. Party en Co Original Jubileum

Party & Co Original van Jumbo is ’n doldwaas spel, absoluut een succesnummer op feestjes en spelletjesavonden! Het combineert de allerbeste elementen van de leukste gezelschapsspellen. Het partyspel kan gespeeld worden met 4 tot 20 spelers, ideaal voor de grotere groepen.

party en co jubileum

Party en Co

6. Party en Co Junior

Party en Co. Junior is gemaakt voor kinderen van 8 tot 12 jaar en bevat opdrachten en vragen die zijn onderverdeeld in 2 niveaus zodat iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Voer samen met jouw team allemaal leuke opdrachten uit die je onderweg tegenkomt.

party and co jr

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo