Gekke vragen drankspel

Gekke vragen dranspel vinden? Je feest een extra dimensie geven kun je onder andere doen door een aantal leuke drankspellen te introduceren. Bekijk hieronder de lijst met de leukste drankspellen voor een feest.

1. Panja

Een potje dobbelen bij jouw biertje – met of zonder de afgezaagde kaasblokjes: het is niet van deze tijd. Het is the wrong side of retro. Hoe jij dan die saaie uurtjes met vrienden en drank doorkomt (hoor jij de ironie ook?) is een goede vraag. En PANJA is ’t enige goede antwoord!

drankspellen feest

2. Let’s get drunk

Drankspellen feest vinden? Ga voor goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt niet! De 88 kaarten zorgen ervoor dat jij je vrienden nóg beter kent en een geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje maar gelijk opgang en laat iedereen meespelen.

lets get drunk

Drankspellen feest

3. Zuipen tot we kruipen

Geef jij binnenkort een feestje, maar ben je bang dat de stemming er nog niet direct in zal zitten? Met het drink kaartspel Zuipen tot we kruipen hoef je niet te vrezen voor de sfeer: met dit drankspel is het ijs snel gebroken. Zo krijg jij wel de kans om je vrienden vragen te stellen die je normaal nooit had durven stellen.

het ultieme drankspel

4. Do or Drink

Gekke vragen drankspel vinden? Don’t let the witty dares and the cheap thrills fool you, these cards are exactly built tough – we avoided the cheap flimsy cards that wilt when wet, and instead is crafted thick, rugged cards that stand up to any night when having alot of fun.

5. Mad Wish Girls

Welkom in deze wereld van je MadWish Girls Edition waarin jij meer te weten komt over deze vriendinnen van jou. Met wel bijna 500 knettergekke opdrachtkaarten zal jij jouw vriendinnen echt leren kennen en samen geheid ’n enorm legendarische avond beleven. Mis deze beleving zeker niet!

6. A Night Out

Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jouw geld verliest. Je kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij wel versierd, vind je iemands portemonnee of win jij een dance battle!

A night out

7. Ik heb nog nooit

Drankspellen feest vinden? Ik heb nog nooit” is ’n gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, gênante situaties en ook spannende geheimen zal onthullen over jou en al jouw vrienden. 

ik heb nog nooit

8. Party or Naughty

Ik weet niet of jullie helemaal wakker zijn? Maar dit kan nog eens een hele lange avond worden…. Dit is het ultieme studenten spel waarbij dat uiterste van jou word gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en buiten alles een hele sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel. 

Party or naughty

9. Happy Drinking

Het is een enorm simpel spel… De eerste speler pakt een kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan deze opdracht uit. Daarna kan de volgende speler de volgende kaart gaan pakken op de stapel. Het makkelijkste is om altijd met de klok mee te gaan bewegen.

10. Madwish beachgame

MadWish Beach brengt je de ultieme zomergame voor jou en de vrienden! Zeg maar dag tegen saaie stranddagen en bereid jij voor op 24/7 actie en flirten. Laat ’t spel maar beginnen!

Gooi de dobbelstenen en kijk wat jou dan te wachten staat. Waarheid of ook het durven? Go of ook de Battle? Snitch of misschien een shot?
Accepteer jij de uitdaging, zo niet dan is het ’n SHOT!

Gekke vragen drankspel

11. King Zen

De regels van dit spel zijn simpel: doe jij iets fout? Dan drink je. Net als bij het kingzen trekken bij KING ZEN spelers om de beurten kaarten en voeren de opdrachten uit. Moet jij iets kunt bedenken? Pak een inspiratiekaart met deze gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij nu de vierde koningskaart? Dan ben jij écht de lul.

12. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar een levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die je moet gaan rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Een onderdeel is bijvoorbeeld

shit happens

Studenten drankspellen vinden? Het is als student natuurlijk enorm leuk om drankspellen te spelen. Bekijk hier de lijst met studenten drankspellen die het leukste zijn.

13. Mad Wish Original

Drankspellen feest vinden? Iedereen kent ’t bekende drankspelletje wel, ‘flesje draaien’. Maar wat nu dat jij telkens een shotje moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of de uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier het vakje “Snitch’ eraan toe om deze gekkigheid compleet te maken. 

bordspellen

14. Slingpuck XL

Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het los!!
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet je puck door de opening van ’t bord! Wie schiet als eerst 5 pucks door de opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat ook zeker naar jou! Elke keer als je veld bijna leeg is komen d’r dan weer een paar terug!

sjoelbak

15. Bijtende krokodil

Gekke vragen drankspellen vinden? Dit spel is zowel als ddn kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op het bed liggen kun je borrelglaasjes op tafel zetten en ’t tandenspel als spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

Vraagspel gekke drankjes

16. Tic Tac Toe

Tic Tac Toe Drankspel is ’t klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met verschillende shotjes.  Beide personen kiezen voor kruisje of voor bolletje. Omstebeurt mag de ene persoon zijn shotglas neer te zetten. Wanneer een persoon een rijtje van 3 shotjes heeft gemaakt, moet de tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

Wil je leuke drankspellen voor stelletjes vinden? Ook als stelletje kan het leuk zijn om drankspellen te doen. Bekijk hier de lijst met de leukste opties.

17. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen iedere cup bezit ook een opdrachtkaartje. Als de bal in je cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij ook een opdracht uitvoeren.
Je laat jouw opdrachtkaart aan niemand zien en doe na wat d’r op de afbeelding staat en iedereen inclusief jouw eigen teamleden moeten jou na doen.

madpong

18. Beerpong red and blue cups

Beer Pong. Bij Beer Pong moeten al de spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van de tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn gevuld met bier en ook drank. Is ’t balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg gaan drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en ook 6 balletjes. 

beerpong red and blue

19. Mens erger je niet drankspel

Gekke vragen dranspellen vinden? Bij ’t bekende Ludo  spel is daarbij heel vervelend als je van het bord wordt gegooid, je moet dan weer opnieuw starten. Bij deze variant van Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt het ook niet mee als je steeds een shotje moeten nemen! Een geweldig leuk spel voor deze gezellig avond met vrienden!

Vraagpsel gekke drankjes

20. Rad van Shotjes

Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met verscheidene opdrachten. De innhoud van dit glas is ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer 16 cm. De diameter is ca. 10 cm. 

Vraagspel gekke dingen

21. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een heel hoge toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal een blokje uit de toren en kies één van deze twee opdrachten die op het blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop jij het af met een shotje!

drunken tower

22. Haai met kiespijn

Drankspellen feest vinden? Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in je vinger! De haai met kiespijn is een super leuk en ook wel spannend spel voor kinderen. Jij kunt het ook als drankspel doen voor volwassenen. 

haai met kiespijn

23. Wheels of shots

Heerlijk een spelletjes avond met wat vrienden, of ook een feestje? Met de Drinking Roulette en Wheel of Shots Drankspel wordt elke avond gezellig. Drink je shotje zodra jouw nummer valt. Waan jezelf thuis in ’n casino, drink gezellig samen tijdens een feestje, voor het opstap gaan of gewoon als jij thuis bent. 

Heb je wel eens zitten nadenken om een drankspel cadeau te doen? Hoe leuk is het om een drankspel cadeau te krijgen? Check hier de lijst met de leukste drankspellen cadeautjes.

Gekke vragen drankspel

24. Drinking roulette

Altijd maar weer met helemaal dezelfde mensen een avond drinken kan saai worden, maar niet met jouw Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game je huis in en jij krijgt dan een weekend om nooit meer te vergeten. Met 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat je niet te snel verliest of te dronken wordt.

25. Diverse drankspellen

 In het pakket zitten drankspellen en leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Natuurlijk zit er in ieder pakket deze Beer Pong set en 2 decks met de kaarten, maar ook ’t een en ander om vrienden en vriendinnen echt mee te verassen.

zuipen tot we kruipen

Heb je rondgekeken maar heb je niet gevonden wat je zocht? Misschien is het leuk om een bordspel met quizvragen te doen. Check hier voor alle opties in deze categorie.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo