Studenten drankspellen

Studenten drankspellen vinden? Check dit artikel om erachter te komen wat de beste drankspellen zijn voor de studenten. Met deze spellen hoeven studenten zich geen moment meer te vervelen.

1. Slingpuck XL

Studenten drankspellen vinden? Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het los!!
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet je puck door de opening van dit bord! Wie schiet als eerst 5 pucks door de opening naar ’t veld van de tegenstander!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat ook naar jou! Elke keer als jouw veld bijna leeg is komen er weer een paar terug!

sjoelbak

2. Mad Wish Girls

Welkom in deze wereld van MadWish Girls Edition waarin jij meer te weten komt over jouw vriendinnen. Met wel bijna 500 knettergekke opdrachtkaarten zal jij jouw vriendinnen echt leren kennen en samen geheid ’n legendarische avond beleven. Mis deze beleving echt zeker niet!

Studenten drankspellen

3. Mad Wish Original

Iedereen kent ’t bekende drankspelletje wel, ‘flesje draaien’. Maar wat nu dat jij telkens een shot moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of de uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier het vakje “Snitch’ eraan toe om de gekkigheid compleet te maken. Bij Snitch mag je jouw vrienden verraden/naaien en bepaal jij wat ze moeten doen. Daarom geldt er maar 1 regel: Don’t hate me but hate the Game.

bordspellen

4. Panja

Een potje dobbelen bij jouw biertje – met of zonder afgezaagde kaasblokjes: het is niet helemaal van deze tijd. Het is the wrong side of retro. Hoe jij dan die saaie uurtjes met vrienden en drank doorkomt (hoor jij de ironie?) is een goede vraag. En PANJA is ’t enige goede antwoord!

drankspellen feest

5. Do or Drink

Studenten drankspellen vinden? Don’t let the witty dares and the cheap thrills fool you, these cards are exactly built tough – we avoided the cheap flimsy cards that wilt when wet, and instead is crafted thick, rugged cards that stand up to any night of the fun.

6. King Zen

De regels van dit spel zijn simpel: doe jij iets fout? Dan drink je. Net als bij kingsen trekken bij KING ZEN spelers om de beurten kaarten en voeren de opdrachten uit. Moet jij iets gaan bedenken? Pak een inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben jij écht de lul.

7. Bijtende krokodil

Dit spel is zowel als ddn kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op bed liggen kun jij borrelglaasjes op tafel zetten en ’t tandenspel als spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

Leuke studenten drankspellen

8. Drinking roulette

Altijd maar weer met dezelfde mensen een avond drinken kan saai worden, maar niet met deze Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game je huis in en jij krijgt dan een weekend om nooit meer te vergeten. Met 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat je niet te snel verliest of te dronken wordt.

9. Madwish beachgame

MadWish Beach brengt je de ultieme zomergame voor jou en jouw vrienden! Zeg maar dag tegen saaie stranddagen en bereid je voor op 24/7 actie en flirten. Laat ’t spel maar beginnen!

Gooi de dobbelstenen en kijk wat jou te wachten staat. Waarheid of ook durven? Go of de Battle? Snitch of ’n shot?
Accepteer jij de uitdaging, zo niet dan is het ’n SHOTje!

10. Beerpong red and blue cups

Studenten drankspellen vinden?  Bij Beer Pong moeten al de spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van de tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn gevuld met bier en ook drank. Is ’t balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg gaan drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en ook 6 balletjes. 

beerpong red and blue

11. Let’s get drunk

Ga voor het goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de gehele BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt niet! De 88 kaarten zorgen ervoor dat jij je vrienden nóg beter kent en ’n geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje gelijk opgang en laat iedereen dan meespelen.

lets get drunk

12. Mens erger je niet drankspel

Bij ’t bekende Ludo  spel is ’t heel vervelend als je van het bord wordt gegooid, je moet dan weer opnieuw starten. Bij deze variant van Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt het ook niet mee als je steeds een shotje moet nemen! Een geweldig leuk spel voor een gezellig avond met vrienden!

13. Tic Tac Toe

Tic Tac Toe Drankspel is ’t klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met verschillende shotjes.  Beide personen kiezen voor kruisje of voor bolletje. Omstebeurt mag de ene persoon zijn shotglas neerzetten. Wanneer een persoon een rijtje van 3 shotjes heeft gemaakt, moet de tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

Drankspellen voor studenten

14. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt zeker niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar een levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Een onderdeel is bijvoorbeeld

shit happens

15. Ik heb nog nooit

Studenten drankspellen vinden? Ik heb nog nooit” is ’n gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, gênante situaties en ook de spannende geheimen zal onthullen over jou en jouw vrienden. 

ik heb nog nooit

16. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal een blokje uit de toren en kies één van deze twee opdrachten die op het blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop je het af met een shotje!

drunken tower

17. Rad van Shotjes

Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met ook verscheidene opdrachten. De innhoud van het glas is ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer 16 cm. De diameter is ca. 10 cm. 

18. A Night Out

Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij geld verliest. Je kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij wel versierd, vind je iemands portemonnee of win jij een dance battle!

A night out

19. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen iedere cup bezit ook een opdrachtkaartje. Als de bal in je cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij ook een opdracht uitvoeren.
Je laat jouw opdrachtkaart aan niemand zien en doe na wat d’r op deze afbeelding staat en iedereen inclusief jouw eigen teamleden moeten jou na doen.

madpong

Studenten drankspellen

20. Diverse drankspellen

 In het pakket zitten drankspellen en leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Natuurlijk zit er in ieder pakket een Beer Pong set en 2 decks met de kaarten, maar ook ’t een en ander om vrienden en vriendinnen echt mee te verassen.

zuipen tot we kruipen

21. Haai met kiespijn

Studenten drankspellen vinden? Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in je vinger! De haai met kiespijn is ’n super leuk en ook spannend spel voor kinderen. Jij kunt het ook als drankspel doen voor volwassenen.

haai met kiespijn

22. Happy Drinking

Het is een enorm simpel spel… De eerste speler pakt een kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan de opdracht uit. Daarna kan de volgende speler de volgende kaart gaan pakken op de stapel. Het makkelijkste is om altijd met de klok mee te gaan bewegen.

23. Wheels of shots

Heerlijk een spelletjes avond met wat vrienden, of een feestje? Met de Drinking Roulette en Wheel of Shots Drankspel wordt elke avond gezellig. Drink je shotje zodra jouw nummer valt. Waan jou zelf thuis in een casino, drink gezellig samen tijdens een feestje, voor het opstap gaan of gewoon als jij thuis bent. 

24. Zuipen tot we kruipen

Top 10 drankspellen vinden? Bekijk dit artikel. Geef jij binnenkort een feestje, maar ben je bang dat de stemming er nog niet direct in zal zitten? Met het drink kaartspel Zuipen tot we kruipen hoef je niet te vrezen voor de sfeer: met dit drankspel is het ijs snel gebroken. Zo krijg je de kans om je vrienden vragen te stellen die je normaal nooit had durven stellen.

het ultieme drankspel

Studenten drankspellen 2022

25. Party or Naughty

Studenten drankspellen vinden? Ik weet niet of jullie helemaal wakker zijn? Maar dit kan nog eens een hele lange avond worden… Beste drankspellen 2022 vinden? Check dit artikel.

Party or naughty

26. Jenga drankspel

Maak er ’n avond van om nooit te vergeten met het Fleau drankspel! Iedereen kent ’t Jenga gezelschapsspel wel, echter is dit ’n drankspel variant met leuke opdrachten.

drinktoren jenga

27. Time to get drunk

Het leukste drankspel! Trek een blokje met opdracht uit de toren, en neem een shotje! Met de leukste opdrachten en heel veel drankjes! Zorg dat je al je vrienden uitnodigt, zet de shotjes klaar en geniet van een geweldige avond!

time to get drunk tower

28. Allerion Time to get Drunk

Hét drankspel van 2022 met meer dan wel 450 grappige kaartjes! De leukste opdrachten, meest gênante verhalen en bovenal: heel veel shotjes! Nodig jouw vrienden uit, leg de drank koud, en geniet van ’n geweldige avond! Time to get drunk!

29. Beerpong Tafel

Ben jij fan van het drankspel beerpong? Met deze opvouwbare bierpong-tafel van Lifetime Games speel je dit populaire partyspel voor volwassenen extra gemakkelijk en in stijl. 

tafel games beerpong

30. Beer pong

Het leukste drankspel dat d’r is! Bierpong kun je spelen in je studentenhuis, op ’n feestje of gewoon thuis met jouw vrienden! Gegarandeerd de hele avond plezier. Deze beerpong bestaat uit twintig bekers en 5 ballen.

Nog niet helemaal gevonden wat je zocht? Door hier te klikken kom je uit op de pagina van bol.com met alle drankspellen die er maar te vinden zijn. Kijk rond en kijk je ogen uit.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo