Beste drankspellen

Drankspellen feest vinden? Je feest een extra dimensie geven kun je onder andere doen door een aantal leuke drankspellen te introduceren. Bekijk hieronder de lijst met de leukste drankspellen voor een feest.

1. Tic Tac Toe

Beste drankspellen vinden? Tic Tac Toe Drankspel is jouw klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met verscheidene shotjes.  Beide personen kiezen voor kruisje of voor bolletje. Omstebeurt mag de ene persoon zijn shotglas neerzetten. Wanneer een persoon een rijtje van 3 shotjes heeft gemaakt, moet deze tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

2. Mad Wish Original

Iedereen kent dit drankspelletje wel, genaamd flesje draaien’. Maar wat nu dat jij telkens een shot moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of de uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier het vakje “Snitch’ eraan toe om de gekkigheid compleet te maken. Bij Snitch mag je jouw vrienden verraden/naaien en bepaal jij wat ze moeten doen. Daarom geldt er ook maar 1 regel: Don’t hate me but just hate the Game.

bordspellen

Beste drankspellen 2022

3. Panja

Een potje dobbelen bij jouw biertje – met of zonder afgezaagde kaasblokjes: het is niet van deze tijd. Het is the wrong side of retro. Hoe jij dan die saaie uurtjes met vrienden en drank doorkomt (hoor jij de ironie?) is een goede vraag. En PANJA is ’t enige goede antwoord!

drankspellen feest

4. Beerpong red and blue cups

This is the Beer Pong. Bij Beer Pong moeten al je spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van de tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn gevuld met bier en ook drank. Is je balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker weer leeg gaan drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit wel 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en ook 6 balletjes. 

beerpong red and blue

5. Do or Drink

Beste drankspellen vinden? Don’t let the witty dares and these cheap thrills fool you, these cards are exactly built tough – we avoided the cheap flimsy cards that wilt when wet, and instead is crafted thick, rugged cards that stand up to any night of this fun.

6. King Zen

De regels van jouw spel zijn simpel: doe jij iets fout? Dan drink je. Net als bij kingsen trekken bij KING ZEN spelers om de beurten kaarten en voeren de opdrachten uit. Moet jij iets bedenken? Pak deze inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben je écht de lul.

7. Mad Wish Girls

Welkom in deze wereld van MadWish Girls Edition waarin je meer te weten komt over op jouw vriendinnen. Met wel bijna 500 knettergekke opdrachtkaarten zal jij jouw vriendinnen gelijk leren kennen en samen geheid ’n legendarische avond beleven. Mis deze beleving dan ook zeker niet!

Beste drankspellen

8. Drinking roulette

Altijd maar weer met dezelfde mensen een avond drinken kan saai worden, maar niet met deze Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game jouw huis in en jij krijgt dan een weekend om nooit meer te vergeten. Met 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat jij niet te snel verliest of te dronken wordt.

9. Bijtende krokodil

Beste drankspellen vinden? Dit spel is zowel als ddn kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer deze kinderen op bed liggen kun je borrelglaasjes op tafel zetten en het tandenspel als een spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

10. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen iedere cup bezit ook een opdrachtkaartje. Als de bal in je cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij ook een opdracht uitvoeren.
Je laat je opdrachtkaart aan niemand zien en doe na wat d’r op de afbeelding staat en iedereen inclusief je eigen teamleden moeten jou na doen.

madpong

11. A Night Out

Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij geld verliest. Jij kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij wel versierd, vind jij iemands portemonnee of win jij een dance battle!

A night out

12. Zuipen tot we kruipen

Geef jij binnenkort een feestje, maar ben je bang dat de stemming er nog niet direct in zal zitten? Met dit drink kaartspel Zuipen tot we kruipen hoef je niet te vrezen voor de sfeer: met dit drankspel is het ijs snel gebroken. Zo krijg jij de kans om je vrienden vragen te stellen die je normaal nooit had durven te stellen.

het ultieme drankspel

Beste drankspellen 2022

13. Let’s get drunk

Ga voor goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de hele BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt niet! De 88 kaarten zorgen ervoor dat jij je vrienden nóg beter kent en ’n geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje gelijk opgang en laat ook iedereen meespelen.

lets get drunk

14. Madwish beachgame

MadWish Beach brengt je de ultieme zomergame voor jou en jouw vrienden! Zeg maar dag tegen de saaie stranddagen en bereid je voor op 24/7 actie en flirten. Laat ’t spel maar beginnen!

Gooi de dobbelstenen en kijk wat jou te wachten staat. Waarheid of ook te durven? Go of de Battle? Snitch of ’n shot?
Accepteer jij de uitdaging, zo niet dan is het ’n SHOT!

15. Mens erger je niet drankspel

Beste drankspellen 2022 vinden? Bij ’t bekende Ludo  spel is ’t heel vervelend als je van het bord wordt gegooid, je moet dan weer opnieuw starten. Bij deze variant van het alom bekende Mens Erger Je Niet Drank Spel.

16. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in je vinger! De haai met kiespijn is een super leuk en ook spannend spel voor kinderen. Jij kunt het ook als drankspel doen voor volwassenen. 

haai met kiespijn

Leukste drankspellen

17. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en ook weerzinwekkend, maar een levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die wel loopt van 1 tot 100. Een onderdeel is bijvoorbeeld

shit happens

18. Ik heb nog nooit

Ik heb nog nooit is ’n gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat bijzonder rare anekdotes, gênante situaties en ook spannende geheimen zal onthullen over jou en je vrienden. 

ik heb nog nooit

19. Slingpuck XL

Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het helemaal los!!
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet je puck door de opening van dit bord! Wie schiet als eerst 5 pucks door de opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat dan ook naar jou! Elke keer als je veld bijna leeg is komen er weer een paar terug!

sjoelbak

20. Rad van Shotjes

Beste drankspellen vinden? Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en ook een rad van fortuin met verscheidene opdrachten. De inhoud van dit glas is ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer zo’n 16 cm. De diameter is dan weer zo’n 10 cm. 

21. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet gaan bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal een blokje uit de toren en kies één van deze twee opdrachten die op dit blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop jij het af met een shotje!

drunken tower

Leuke drankspellen 2022

22. Wheels of shots

Heerlijk een spelletjes avond met wat vrienden, of liever een feestje? Met de Drinking Roulette en Wheel of Shots Drankspel wordt iedere avond gezellig. Drink je shotje zodra jouw nummer valt. Waan jezelf thuis in een casino, drink gezellig samen tijdens je feestje, voor het opstap gaan of gewoon als je weer thuis bent. 

23. Diverse drankspellen

 In het pakket zitten drankspellen en leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Natuurlijk zit er in ieder pakket een Beer Pong set en 2 decks met deze kaarten, maar ook ’t een en ander om jouw vrienden en vriendinnen echt mee te verassen.

zuipen tot we kruipen

24. Happy Drinking

Het is een enorm simpel spel… De eerste speler pakt een kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan de opdracht uit. Daarna kan gelijk de volgende speler de volgende kaart gaan pakken op de stapel. Het makkelijkste is om altijd met je klok mee te gaan bewegen. Drankspellen met de kaarten vinden? Check dit artikel.

25. Party or Naughty

Beste drankspellen 2022 vinden? Ik weet niet of jullie helemaal wakker zijn? Maar dit kan nog eens een hele lange avond worden…. Dit is het ultieme studenten spel waarbij het uiterste van jou word gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en buiten alles een sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel. Top 10 drankspellen vinden? 

Party or naughty

26. Unforgettable night

Maak deze avond (on)vergetelijk met het “(Un)Forgettable Night” drankspel.. Met ’t drank spelletje breng je gegarandeerd ieder feestje op gang en zorg jij er voor dat het ijs meteen gebroken is. 

night unforgettable

27. No Excuse

No Excuse! Deze hardcore drinking game! De naam zegt het eigenlijk al, dit is niet zomaar jouw dagelijkse drankspel. Dit spel takes it to the next level. Ben jij die standaard drankkaarten ook zo zat? 

28. Drinking Ludo

Drankspel Ludo. Ludo drankspel met de shotglaasjes als pionnen. De shotglaasjes dienen gevuld te worden voor ’t spelen. Indien jij op een vak terecht komt waar een tegenstander staat dien jij beide shotglaasjes leeg te drinken voor jij terug naar start gaat! 

29. Alcoholly

Daar is ie dan eindelijk! Het leukste drankspel van Nederland! Alcoholly! Met dit drankspel zul jij gegarandeerd de leukste avond ooit beleven die je nooit meer gaat vergeten! Een drankspel zoals Alcoholly heb jij nog niet eerder meegemaakt! 

alcoholly

30. Hit & Drink

Bij HIT & DRINK draait ’t allemaal om de timing. Rond de knop draait continu ’n rij met lichtjes. De spelers moeten op deze knop drukken wanneer de lichtjes bij de pijl zijn. Wanneer er goed gedrukt is, worden deze lichtjes groen. Wanneer er fout gedrukt is, worden deze lichtjes rood.

31. Russian Roulette

Met dit drankspel weet jij zeker dat het gezellig gaat worden!
Ook klaar met al kaartspellen met exact dezelfde vragen erop en zoek jij iets wat niet uitgelegd hoeft te worden?
Dan is dit spel, het ideale spel voor jou!

32. Beerpong Cups

Beerpong! Het razend populaire drankspelletje, waarbij jij probeert om een balletje in de bekers van jouw tegenstander te gooien. Raak? Dan moet d’n tegenstander deze beker leegdrinken. 

beerpong 24 cups

33. Drankspel drinking game

De Ring Toss Game werkt erg eenvoudig. Zodra er afgeteld is proberen beiden spelers het ringetje dat vast zit aan een touwtje om het haakje te slingeren. 

drinking game drankspel

34. Wheel of shots actiespel

Drankspel met een shotglas en een draairad. Vul het shotglas met alcohol, draai aan ’t bord en zie wat jij moet doen: glas leegdrinken, beurt overslaan, nogmaals draaien. Bedenk je eigen spelregels. Draai en drink of draai en betaal!

wheel of shots actiespel

35. Trunk of Drunk

Trunk of Drunk drankspellen. Koffer met acht drankspellen, inclusief Beer Pong, I Have Never, Ring of Fire, Screw the Dealer, 21’s, Flip Cup, Most Likely en the Arrogance. Acht drankspelletjes voor de vakanties, feestjes en stapavonden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo