Top 10 Drankspellen

Top 10 drankspellen vinden? Check dit artikel om erachter te komen wat de leukste drankspellen van het huidige moment zijn. Welke drankspellen moet je zeker eens kopen?

1. King Zen

De regels van dit spel zijn simpel: doe jij iets fout? Dan drink je. Net als bij kingsen trekken bij KING ZEN de spelers om de beurten kaarten en voeren de opdrachten uit. Moet jij iets gaan bedenken? Pak een inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas zeker op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben jij werkelijk de lul.

2. Panja

Een potje dobbelen bij het biertje – met of zonder afgezaagde kaasblokjes: dit is niet van deze tijd. Het is the wrong side of retro. Hoe jij dan al die saaie uurtjes met vrienden en drank doorkomt (hoor jij hier de ironie?) is een goede vraag. En PANJA is werkelijk het enige goede antwoord!

drankspellen feest

Top 10 Drankspellen

3. Do or Drink

 Don’t let the witty dares and also the cheap thrills fool you, these cards are exactly built tough – we avoided the cheap flimsy cards that wilt when they’re wet, and instead is crafted thick, rugged cards that stand up to any great night of the fun.

4. Tic Tac Toe

Tic Tac Toe Drankspel is ’t klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspelletje met verschillende shotjes.  Beide personen kiezen voor het kruisje of voor het bolletje. Omstebeurt mag de ene persoon z’n shotglas neerzetten. Wanneer een persoon een rijtje van wel 3 shotjes heeft gemaakt, moet de tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

5. Mad Wish Girls

Top 10 drankspellen vinden? Welkom in deze wereld van MadWish Girls Edition waarin jij meer te weten gaat komen over jouw vriendinnen. Met wel bijna 500 knettergekke opdrachtkaarten zal jij jouw vriendinnen echt leren kennen en samen geheid ’n legendarische avond beleven. Mis deze beleving dan zeker niet!

6. Mad Wish Original

Iedereen kent wel het bekende drankspelletje, ‘flesje draaien’. Maar wat nu dat jij iedere keer een shot moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of de uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier dit vakje “Snitch’ eraan toe om de gekkigheid compleet te maken. Bij Snitch mag je jouw vrienden verraden/naaien en bepaal jij wat ze moeten gaan doen. Daarom geldt er maar 1 regel: Don’t hate me but just hate the Game.

bordspellen

7. Drinking roulette

Altijd maar weer met dezelfde mensen een avond drinken kan saai worden, maar niet met deze Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game je huis in en jij krijgt dan een weekend om nooit meer te vergeten. Met 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat je niet te snel verliest of te dronken wordt.

De top 10 drankspellen

8. Beerpong red and blue cups

Bij Beer Pong moeten al deze spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van de tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn gevuld met bier en ook de drank. Is dit balletje raak? Dan moet de tegenstanders deze beker leeg gaan drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit precies 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en ook 6 balletjes. 

beerpong red and blue

9. Bijtende krokodil

Top 10 drankspellen vinden? Dit spel is zowel een kinderspel te gebruiken als ook voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op bed liggen kun je borrelglaasjes op tafel zetten en het tandenspel als een spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

10. Madwish beachgame

MadWish Beach brengt jou de ultieme zomergame voor jou en jouw vrienden! Zeg maar dag tegen saaie stranddagen en bereid je voor op 24/7 actie en flirten. Laat dit spel maar beginnen!

Gooi de dobbelstenen en kijk wat jou te wachten zal staan. Waarheid of ook te durven? Go of de Battle? Snitch of de shot?
Accepteer jij de uitdaging, zo niet dan is het ’n shot!

11. Ik heb nog nooit

Top 10 drankspellen vinden? Ik heb nog nooit is ’n gek, grappig en ook absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, gênante situaties en ook al despannende geheimen zal onthullen over jou en jouw vrienden. 

ik heb nog nooit

12. Mens erger je niet drankspel

Bij ’t bekende Ludo  spel is ’t heel vervelend als je van het bord wordt gegooid, jij moet dan weer opnieuw starten. Bij deze variant van Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt dit ook niet mee als je steeds een shotje moet nemen! Een geweldig leuk spel voor een gezellig avond met vrienden!

13. Let’s get drunk

Ga voor goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt niet! De 88 kaarten zorgen ervoor dat jij je vrienden nóg beter kent en een geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje gelijk opgang en laat iedereen dan ook meespelen.

lets get drunk

Top 10 Leukste Drankspellen

14. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een enorm hilarisch en weerzinwekkend, maar een levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet rangschikken op jouw ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Een onderdeel is bijvoorbeeld.

shit happens

15. Party or Naughty

Top 10 drankspellen vinden? Ik weet niet of jullie helemaal wakker zijn? Maar dit kan nog eens een hele lange avond worden…. Dit is ’t ultieme studenten spel waarbij het uiterste van jou word gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en buiten alles ’n sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel. 

Party or naughty

16. Slingpuck XL

Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het dan los.
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet je puck door de opening van ’t bord! Wie schiet als allereerst 5 pucks door de opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat dan ook naar jou! Elke keer als je veld bijna leeg is komen er weer een paar terug.

sjoelbak

17. Rad van Shotjes

Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met verscheidene opdrachten. De innhoud van dit glas is ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer 16 cm. De diameter is ca. 10 cm. Behoort zeker tot de top 10 drankspellen.

18. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in je vinger! De haai met kiespijn is een super leuk en ook spannend spel voor kinderen. Jij kunt het ook als drankspel doen voor volwassenen. En door dit compacte formaat kun jij deze haai makkelijk meenemen als reisspel. Een variant van de Krokodil met de kiespijn. Maar let goed op! Dit is de reis versie, kijk goed naar de afmetingen in deze afbeeldingen.

haai met kiespijn

Top 10 Beste Drankspellen

19. A Night Out

Het kan zomaar zijn dat je gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij geld verliest. Je kunt natuurlijk ook geluk hebben, want wellicht word jij wel versierd, vind jij iemands portemonnee of win jij een dance battle!

A night out

20. Zuipen tot we kruipen

Geef jij binnenkort een feestje, maar ben je bang dat de stemming er nog niet helemaal direct in zal zitten? Met het drink kaartspel Zuipen tot we kruipen hoef je niet te vrezen voor de sfeer: met dit drankspel is het ijs snel gebroken. Zo krijg jij de kans om je vrienden vragen te stellen die je normaal nooit had durven stellen. Drankspellen voor een feest vinden?

het ultieme drankspel

21. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal een blokje uit de toren en kies één van deze twee opdrachten die op het blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop je het af met een shotje! Een van de leukere spellen binnen de top 10.

drunken tower

22. Diverse drankspellen

 In het pakket zitten drankspellen en leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze hele kit. Natuurlijk zit er in elk pakket een Beer Pong set en 2 decks met deze kaarten, maar ook ’t een en ander om vrienden en vriendinnen echt mee te gaan verassen.

zuipen tot we kruipen

23. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals de beer pong alleen iedere cup bezit ook een opdrachtkaartje. Als de bal in je cup valt dan moet jij eerst jouw drinken opdrinken en daarbij ook een opdracht uitvoeren.
Je laat jouw opdrachtkaart aan niemand zien en doe na wat d’r op de afbeelding staat en iedereen inclusief jouw eigen teamleden moeten je nadoen.

madpong

24. Wheels of shots

Heerlijk een spelletjes avond met wat vrienden, of is het een feestje? Met de Drinking Roulette en Wheel of Shots Drankspel wordt elke avond gezellig. Drink je shotje zodra je nummer valt. Waan jezelf thuis in een casino, drink gezellig samen tijdens ’n feestje, voor het opstap gaan of gewoon als jij weer thuis bent. 

Top 10 Drankspellen

25. Happy Drinking

Top 10 drankspellen vinden? Het is een zeer simpel spel… De eerste speler pakt een kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan deze opdracht uit. Daarna kan de volgende speler de volgende kaart gaan pakken op je stapel. Het makkelijkste is om als je met de klok mee te gaat bewegen. Liever drankspellen met kaarten vinden? 

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo