Drankspellen met uitleg

Drankspellen met uitleg vinden? Je feest een extra dimensie geven kun je onder andere doen door een aantal leuke drankspellen te introduceren. Bekijk hieronder de lijst met de leukste drankspellen voor een feest.

1. Panja

Drankspellen met uitleg vinden? Een potje dobbelen bij jouw biertje. Dit kan met of zonder afgezaagde kaasblokjes: het is niet van deze tijd. Het is the wrong side of the retro. Hoe jij dan al die saaie uurtjes met vrienden en drank gaat doorkomen (hoor jij de ironie?) is een goede vraag. En PANJA is ’t enige goede antwoord!

drankspellen feest

2. King Zen

De regels van dit spel zijn simpel: doe jij iets fout? Dan drink je. Net als bij kingsen trekken bij het KING ZEN spelers om de beurten kaarten en voeren de opdrachten uit. Moet jij iets bedenken? Pak ’n inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben je nu écht de lul.

Drankspellen met uitleg

3. Mad Wish Original

Iedereen kent ’t bekende drankspelletje wel, ‘flesje draaien’. Maar wat nu als jij telkens een shot moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of de uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier ’t vakje “Snitch’ eraan toe om de gekkigheid compleet te kunnen maken. Bij Snitch mag je jouw vrienden verraden/naaien en bepaal jij zelf wat ze moeten doen. Daarom geldt er maar 1 regel: Don’t hate me but hate the Game.

bordspellen

4. Do or Drink

 Don’t let the witty dares and the cheap thrills fool you, these cards are exactly built tough – we avoided all the cheap flimsy cards that wilt when wet, and instead is crafted thick, rugged cards that stand up to any night of the fun.

5. Mad Wish Girls

Welkom in deze wereld van MadWish Girls Edition waarin jij meer te weten komt over jouw vriendinnen. Met wel haast 500 knettergekke opdrachtkaarten zal jij jouw vriendinnen echt leren kennen en samen geheid ’n legendarische avond beleven. Mis deze beleving nu zeker niet!

6. Zuipen tot we kruipen

Geef jij binnenkort een feestje, maar ben je bang dat de stemming er nog niet direct in zal zitten? Met dit drink kaartspel Zuipen tot we kruipen hoef je niet te vrezen voor de sfeer: met dit drankspel is dit ijs snel gebroken. Zo krijg je de kans om je vrienden vragen te stellen die jij normaal nooit had durven stellen.

het ultieme drankspel

7. Let’s get drunk

Ga voor goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de hele BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt niet! De 88 kaarten zorgen ervoor dat jij je vrienden nóg beter kent en ’n geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje gelijk opgang en laat iedereen meespelen.

lets get drunk

8. Party or Naughty

Ik weet niet of jullie al helemaal wakker zijn? Maar dit kan nog eens een hele lange avond worden…. Dit is het ultieme studenten spel waarbij het uiterste van jou wordt gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en buiten alles een hele sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel. 

Party or naughty

9. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar een levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet rangschikken op jouw ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. 

shit happens

10. Drinking roulette

Altijd maar weer met dezelfde mensen ’n avond zuipen kan saai worden, maar niet met deze Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game je huis in en jij krijgt dan een weekend om nooit meer te vergeten. Met 16 glaasjes moet je wel oppassen dat je niet te snel verliest of te dronken wordt.

11. Bijtende krokodil

Dit spel is zowel als ddn kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op bed liggen kun je borrelglaasjes op tafel zetten en het tandenspel als een spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

12. Beerpong red and blue cups

Drankspellen met uitleg vinden? Beer Pong. Bij Beer Pong moeten al de spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van de tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn gevuld met bier en ook drank. Is ’t balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg gaan drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en ook 6 balletjes. 

beerpong red and blue

13. Madwish beachgame

MadWish Beach brengt je de ultieme zomergame voor jou en jouw vrienden! Zeg maar dag tegen saaie stranddagen en bereid je voor op 24/7 actie en flirten. Laat ’t spel maar beginnen!

Gooi de dobbelstenen en kijk wat jou dan te wachten staat. Waarheid of ook durven? Go of de Battle? Snitch of ’n shot?
Accepteer jij de uitdaging, zo niet dan is het ’n SHOT!

Drankspellen met uitleg

14. Mens erger je niet drankspel

Bij ’t bekende Ludo  spel is ’t heel vervelend als je van het bord wordt gegooid, je moet dan weer opnieuw starten. Bij deze variant van het Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt het ook niet mee als je steeds een shotje moet nemen! Een geweldig leuk spel voor een gezellig avond met vrienden!

15. Ik heb nog nooit

Ik heb nog nooit” is ’n gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, gênante situaties en ook de spannende geheimen zal onthullen over jou en jouw vrienden. 

ik heb nog nooit

16. Slingpuck XL

Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het los!!
Trek met deze puck het elastiek naar achteren en schiet je puck door de opening van ’t bord! Wie schiet als eerst 5 pucks door de opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat ook naar jou! Elke keer als je veld bijna leeg is komen er weer een paar terug!

sjoelbak

17. Tic Tac Toe

Tic Tac Toe Drankspel is ’t klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met verschillende shotjes.  Beide personen kiezen voor een kruisje of voor bolletje. Omstebeurt mag de ene persoon zijn shotglas neerzetten. Wanneer een persoon een rijtje van 3 shotjes heeft gemaakt, moet de tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

18. Rad van Shotjes

Drankspellen met uitleg vinden? Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met verscheidene opdrachten. De innhoud van het glas is ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer 16 cm. De diameter is ongeveer 10 cm. 

Leukste drankspellen met uitleg

19. A Night Out

Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij jouw geld verliest. Je kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij wel versierd, vind je iemands portemonnee of win jij een dance battle!

A night out

20. Mac Blox drunken tower

Drankspellen met uitleg vinden? Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal een blokje uit de toren en kies dan één van deze twee opdrachten die op het blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop je het af met een shotje!

drunken tower

21. Diverse drankspellen

 In het pakket zitten drankspellen en leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Natuurlijk zit er in ieder pakket een Beer Pong set en 2 decks met de kaarten, maar ook ’t een en ander om je vrienden en vriendinnen echt mee te verassen.

zuipen tot we kruipen

22. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in je vinger! De haai met kiespijn is een super leuk en ook spannend spel voor kinderen. Jij kunt het ook als drankspel doen voor volwassenen. En door dit compacte formaat kun jij deze haai makkelijk meenemen als reisspel. 

haai met kiespijn

23. Happy Drinking

Het is een enorm simpel spel… De eerste speler pakt een kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan de opdracht uit. Daarna kan weer de volgende speler de volgende kaart gaan pakken op de stapel. Het makkelijkste is om altijd met de klok mee te gaan bewegen.

Drankspellen met uitleg

24. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen iedere cup bezit ook een opdrachtkaartje. Als de bal in jouw cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij ook een opdracht uitvoeren.
Je laat jouw opdrachtkaart aan niemand zien en doe na wat d’r op de afbeelding staat en iedereen inclusief je eigen teamleden moeten jou na doen. Drankspel bordspel vinden?

madpong

25. Wheels of shots

Drankspellen met uitleg vinden? Heerlijk ’n spelletjes avond met wat vrienden, of een feestje? Met de Drinking Roulette en Wheel of Shots Drankspel wordt iedere avond gezellig. Drink je shotje zodra jouw nummer valt. Waan jezelf thuis in een casino, drink gezellig samen tijdens een feestje, voor het opstap gaan of gewoon als jij weer thuis bent.  Drankspellen voor feest vinden?

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo