Drankspellen cadeau

Drankspellen cadeau vinden? Check dit artikel om te vinden wat een leuk drankspellen cadeau is. Van een bijtende krokodil tot aan een mens erger je niet drankspel.  Van drinking roulette tot aan Tic Tac Toe. Lees verder of het leukste drankspellen cadeau te vinden.

1. Bijtende krokodil

Dit spel is zowel als een kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op bed liggen kun jij wel borrelglaasjes op tafel zetten en ’t tandenspel als spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

2. Panja

Een potje dobbelen bij jouw biertje – met of zonder afgezaagde kaasblokjes: het is niet van deze tijd. Het is the wrong side of retro. Hoe jij dan die saaie uurtjes met vrienden en drank doorkomt (hoor jij de ironie?) is een goede vraag. En PANJA is dan het enige goede antwoord!

drankspellen feest

Drankspellen cadeau 2021

3. Mad Wish Original

Iedereen kent ’t bekende drankspelletje wel, ‘flesje draaien’. Maar wat nu dat jij telkens een shot moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of de uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier het vakje “Snitch’ eraan toe om de gekkigheid compleet te gaan maken. Bij Snitch mag je jouw vrienden verraden/naaien en bepaal jij wat ze moeten doen. Daarom geldt er maar 1 regel: Don’t hate me but hate the Game.

bordspellen

4. Do or Drink

 Drankspellen cadeau vinden? Don’t let the witty dares and the cheap thrills fool you, these cards are exactly built tough – we avoided the cheapest flimsy cards that wilt when wet, and instead it is crafted thick, rugged cards that stand up to any night of all the fun.

5. Mens erger je niet drankspel

Drankspellen cadeau vinden? Bij dit enorm bekende Ludo  spel is ’t heel vervelend als jij van het bord wordt gegooid, je moet dan weer opnieuw starten. Bij deze variant van Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt dit ook niet mee als je steeds een shot moet nemen! Een superleuk spel voor een gezellig avond met vrienden!

6. King Zen

De regels van dit spel zijn simpel: doe jij iets fout? Dan drink je. Net als bij kingsen trekken bij KING ZEN spelers om de beurten kaarten en voeren de opdrachten uit. Moet jij iets bedenken? Pak een inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas ook op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben jij écht de lul.

7. Mad Wish Girls

Welkom in deze wereld van MadWish Girls Edition waarin jij meer te weten komt over jouw vriendinnen. Met wel bijna 500 knettergekke opdrachtkaarten zal jij ook jouw vriendinnen echt leren kennen en ook samen geheid ’n legendarische avond beleven. Mis deze beleving zeker niet!

Drankspellen cadeau

8. Shit Happens

Drankspellen cadeau vinden? Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar een levensecht partyspel. Jij komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot aan 100. Een onderdeel is bijvoorbeeld

shit happens

9. Diverse drankspellen

 In het pakket zitten drankspellen en leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met veel leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Natuurlijk zit er in ieder pakket een Beer Pong set en 2 decks met de kaarten, maar ook ’t een en de ander om vrienden en de vriendinnen echt mee te verassen.

zuipen tot we kruipen

10. Ik heb nog nooit

Drankspellen cadeau vinden? Ik heb nog nooit” is ’n gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, gênante situaties en ook de spannende geheimen zal onthullen over jou en je vrienden. 

ik heb nog nooit

11. Drinking roulette

Altijd maar weer met dezelfde mensen een avond drinken kan saai worden, maar niet met deze Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game je huis in en jij krijgt dan een weekend om nooit meer te vergeten. Met deze 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat je niet te snel verliest of te dronken wordt.

12. Beerpong red and blue cups

Beer Pong. Bij Beer Pong moeten al de spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van de tegenpartij terecht laten komen. Deze bekers zijn gevuld met bier en ook drank. Is dit balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg gaan drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en ook 6 balletjes. 

beerpong red and blue

Drankspellen cadeau in 2021

13. A Night Out

Drankspellen cadeau vinden? Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij geld verliest. Je kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij wel versierd, vind jij iemands portemonnee of win jij dan een dance battle.

A night out

14. Madwish beachgame

MadWish Beach brengt je de ultieme zomergame voor jou en jouw vrienden! Zeg maar dag tegen saaie stranddagen en bereid je voor op 24/7 actie en flirten. Laat ’t spel maar beginnen! Gooi deze dobbelstenen en kijk wat jou te wachten staat. Waarheid of ook durven? Go of de Battle? Snitch of ’n shot?
Accepteer jij de uitdaging, zo niet dan is ’t ’n SHOT!

15. Let’s get drunk

Drankspellen cadeau vinden? Ga voor goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt niet! Deze 88 kaarten zorgen ervoor dat jij je vrienden nóg beter kent en ook een geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje gelijk opgang en laat iedereen meespelen.

lets get drunk

16. Slingpuck XL

Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het los!!
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet jij puck door deze opening van ’t bord! Wie schiet als eerst 5 pucks door de opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dit ook naar jou! Elke keer als je veld bijna leeg is komen er weer een paar terug!

sjoelbak

17. Tic Tac Toe

Drankspellen cadeau 2021 vinden? Tic Tac Toe Drankspel is ’t klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met verschillende shotjes.  Beide personen kiezen voor kruisje of voor bolletje. Omstebeurt mag deze ene persoon zijn shotglas neerzetten. Wanneer een persoon ’n rijtje van 3 shotjes heeft gemaakt, moet de tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

Drankspellen cadeau in 2021

18. Happy Drinking

Het is een enorm simpel spel… De eerste speler pakt een kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan de opdracht uit. Daarna kan dan ook de volgende speler de volgende kaart gaan pakken op de stapel. Het makkelijkste is om altijd met de klok mee te gaan bewegen.

19. Rad van Shotjes

Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met verscheidene opdrachten. De innhoud van het glas is ongeveer 60 ml. De hoogte is zo’n 16 cm. De diameter is ca. 10 cm. 

20. Zuipen tot we kruipen

Drankspellen cadeau vinden? Geef jij binnenkort een feestje, maar ben je bang dat de stemming er nog niet direct in zal zitten? Met het drink kaartspel Zuipen tot we kruipen hoef jij niet te vrezen voor de sfeer: met dit drankspel is het ijs snel gebroken. Zo krijg je dus de kans om je vrienden vragen te stellen die jij dan normaal nooit had durven stellen.

het ultieme drankspel

21. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal dan een blokje uit de toren en kies één van deze twee opdrachten die bij jou op het blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop je het af met een shotje!

drunken tower

22. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van een enorme kiespijn! Als jij bij de haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in je vinger! De haai met kiespijn is ’n super leuk en ook spannend spel voor kinderen. Jij kunt dit ook als drankspel doen voor volwassenen. 

haai met kiespijn

23. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen iedere cup bezit ook dan een opdrachtkaartje. Als de bal in je cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij ook een opdracht uitvoeren.
Je laat jouw opdrachtkaart aan niemand zien en doe na wat d’r op deze afbeelding staat en iedereen inclusief je eigen teamleden moeten jou na doen.

madpong

Leuk drankspellen cadeau

24. Wheels of shots

Heerlijk een spelletjes avond met wat vrienden, of een feestje? Met de Drinking Roulette en Wheel of Shots Drankspel wordt elke avond gezellig. Drink je shotje zodra jouw nummer valt. Waan jezelf thuis in een casino, drink gezellig samen tijdens het feestje, voor het opstap gaan of gewoon als jij dan thuis bent. Top 10 drankspellen vinden? Bekijk dit artikel.

25. Party or Naughty

Speelgoed cadeau 2021 vinden? Ik weet niet of jullie helemaal wakker zijn? Maar dit kan nog eens een hele lange avond worden…. Dit is het ultieme studenten spel waarbij het uiterste van jou zal worden gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en ook buiten alles een sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel. Beste drankspellen vinden? Check dit artikel.

Party or naughty

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo