Bordspellen voor meiden

Bordspellen voor meiden vinden? In dit artikel duiken we in de mogelijkheden die er zijn op het gebied van bordspellen. Van houten keezenspel tot aan de betoverde doolhof en van trivia pursuit tot aan stratego.

1. Party & Co Family

Het spel kan in meerdere teams (maximaal 3 teams van 2 of meer spelers) gespeeld worden of met maximaal 3 individuen. Verdeel al de spelers in teams. Kies met welke kant van dit speelbord jij wil gaan spelen: het normale parcours duurt ongeveer 50 minuten. Het korte parcours duurt ongeveer 25 minuten.

2. Mario Labyrinth

“Mamma mia!” Waar is Mario? De held heeft zich samen met zijn broer Luigi, Yoshi, Peach, Donkey Kong en nog heel veel meer figuren uit de Super Mario™ spellen verstopt in deze betoverde labyrint. Als jullie de gangkaartjes in het doolhof handig en met een vooruitziende blik verschuiven, ontstaan nieuwe wegen die jullie naar de gezochte figuren leiden.

mario labyrinth

3. Trionimos Deluxe

Het originele Triominos spel in een luxe uitvoering! Tiominos is een bijzonder tactisch spel met driehoekige, genummerde stenen. Zoek jouw kansen, leg ze heel snel aan en scoor zo veel mogelijk punten. Bij dit spel gaat ’t niet alleen om het inzicht maar ook om tactisch spelen. Sommige aangelegde figuren leveren jou namelijk ook veel punten op!

4. reuze ganzenbord

Deze klassieker wordt nog zeker dagelijks door vele mensen met plezier gespeeld. Nu is ‘ie ook verkrijgbaar in deze enorm grote uitvoering met ’n speelbord van maar liefst 52 x 68 centimeter en daarbij zes houten ganzen van hoogwaardige kwaliteit.

5. Trivial Pursuit

Verzamel jouw vrienden voor het trivia-spel waarmee het allemaal begon! De klassieke editie van dit Trivial Pursuit spel biedt ’t bekende en ook enorm geliefde spel, maar dan met het retro-uiterlijk van deze jaren 80! Met deze klassieke speelwijze op het bekende speelbord en 2400 vragen in 6 categorieën

trivial pursuit

6. De betoverde doolhof

Bordspellen voor meiden vinden? Doolhof van Ravensburger is een geestig spel vol verrassingen. Telkens veranderen de gangen; het lijkt wel of het spookt. Deze schat lag net nog helemaal daar! Het doolhof van lijkt wel betoverd. Wie weet ondanks die betovering toch de geheimzinnige voorwerpen en schatten te vinden?

7. Houten Keezenspel

Keezen is een combinatie van het pesten en Mens Erger Je Niet. De spelkaart die jij dan opgooit, bepaalt wat jij met je pion mag doen. Zorg dat je jouw pionnen als eerste op de thuishonken hebt en probeer met pestkaarten te voorkomen dat jouw tegenspelers hetzelfde doel bereiken!

houten keezenspel

8. Jeu de Dames

Dammen behoort tot de alleroudste spellen die ons bekend zijn. De spelregels ervan zijn bijzonder gemakkelijk te leren, kinderen vanaf de 5 jaar oud leren het zo en de mogelijkheden zijn dan ook oneindig. Dit product bevatten mooie houten damschijven.

jeu de dames

9. Stratego

Stratego Original: Val aan en verover je vlag! Keer op keer probeert de luitenant Jan Zonderland samen met z’n kameraden de vlag van de Roodjassen te kunnen gaan veroveren. Het leger van de Blauwhemden is al een heel stuk verzwakt, maar de mannen geven niet op. Wil jij de luitenant helpen om dit leger van de Roodjassen te verslaan?

stratego

10. Rummikub

Het alombekende spel Rummikub! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt dan de allerslimste combinaties? Ben jij degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.

bekende bordspellen

11. Keezenspel

De spelkaart die jij opgooit, bepaalt wat jij met je pion mag doen. Zorg dat jij jouw pionnen als eerste op de thuishonken hebt en probeer met pestkaarten te gaan voorkomen dat jouw tegenspelers hetzelfde doel gaan bereiken! Voor 2 tot wel 6 spelers vanaf 6 jaar.

12. Monopoly

Dit is ’t beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars waarin de spelers kopen, verkopen, onderhandelen en ruilen om deze ultieme rijkdom te gaan behalen. In deze vernieuwde versie van jouw klassieke spel zijn de badeend, de tyrannosaurus rex en de pinguïn aan je pionnen familie toegevoegd.

Bordspellen voor meiden

13. Pim Pam Pet

Pim Pam Pet Original van Jumbo is veelvuldig gespeeld, en is een vraag- en antwoordspel voor heel je familie! De draaischijf bepaalt jouw beginletter van jouw antwoord. Welke speler reageert er dan het snelst?

Pim Pam Pet

14. Schaakbord

Het meest klassieke bordspel naast het dammen. Het zorgt voor een gezonde dosis werking van de hersenen om tot de uiteindelijke overwinning te kunnnen komen. Schaken is al eeuwenoud en ’t gaat nooit echt uit de mode. Voor zowel jong als voor oud is het schaken geschikt. Een potje schaken is ideaal om de taaie zondagmiddag door te kunnen komen of andere saaie situaties.

15. Mens erger je niet

Mens Erger Je Niet!, wie kent ’t niet? De originele uitvoering van ’t meest gespeelde spel! De manier om regenachtige zondagmiddagen door te kunnen komen, al is Mens Erger Je Niet eigenlijk altijd ’n vermakelijk spel. En denk erom als het niet gaat zoals je wilt: mens, erger jezelf niet!

bekende bordspellen

16. Catan

Het Catan basisspel is de nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu ook miniaturen en ook dit artwork is volledig aangepast. Zo kun je jezelf nog meer inleven in de wereld van Catan.

17. Wie is het?

Elke speler kiest ’n geheime figuur en probeert dan met behulp van ja- en nee-vragen uit te vinden wie deze geheime figuur van deze tegenstander is. Als jij dan denkt dat je weet wie de tegenstander heeft gekozen, mag jij raden. Maar pas op, want als jij fout raadt, verlies je het spel! 

18. Cluedo

Soms moet jij liegen om de waarheid aan ’t licht te brengen in het Cluedo Leugenaars Editie bordspel waarin deze spelers aan de hand van de onderzoekskaarten (6 leugenkaarten en ook 6 waarheidskaarten) proberen te achterhalen wie Dr. Black vermoord heeft in ’t herenhuis.

cluedo

19. 30 Seconds

Je speelt in twee teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van je 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie dan dus kunnen raden, des te meer velden jullie op je speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in gaan brengen. 

30 seconds partyspel

20. Kwakzalvers

Bordspellen voor meiden vinden? De Kwakzalvers van Kakelenburg Eenmaal per jaar komen in Kakelenburg de beste wonderdoktoren en beunhaasjes samen om drankjes tegen de zweetvoeten, heimwee, de hik en zeker ook liefdesverdriet te brouwen. Iedere kwakzalver kookt hier echter z’n eigen soep.

bekende bordspellen

21. Risk

Verover de wereld in een strategische spel. Nu met deze verbeterde figuren en vernieuwde Missiekaarten. In het Risk spel is ’t doel heel eenvoudig: deze spelers proberen deze gebieden van hun tegenstanders te veroveren door ’n leger op te bouwen, hun troepen naar een ander gebied te verplaatsen en ook de strijd aan te gaan. 

risk

22. De slimste mens ter wereld

De Slimste Mens Ter Wereld! Speel deze populaire TV quiz aan tafel en ontdek wie de slimste is. Al deze elementen van de tv-quiz vind jij terug in dit bordspel. Verdien seconden met deze  3 – 6 – 9 ronde.

Bordspellen voor medien

23. Dixit

Het sprookjesachtige spel Dixit bevat prachtige kaarten die zeker voor interpretatie vatbaar zijn. Bij dit gezellige bordspel is ’t belangrijk om je medespelers goed in te kunnen schatten en je verbeelding de vrije loop te laten gaan. Het spelletje heeft heel weinig spelregels, waardoor ’t heel snel te leren is en geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar.

24. Rummikub

Het overbekende familiespel Rummikub nu met extra grote speelplanken en extra grote speelstenen. Ideaal voor de slechtzienden. Wie legt de slimste combinaties? Een spelletje dat inzicht, durf en tactiek combineert.

25. 30 Seconds uitbreiding

Deze set bevat 240 kaarten en ook 2400 begrippen, waaronder meer dan wel 1000 nieuwe. Oude begrippen zijn met andere gecombineerd, waardoor spelers die dit basisspel vaker hebben gespeeld geen voordeel meer gaan hebben. Met deze upgradeset beleef jij dit spectaculair partyspel voor teams opnieuw.

26. Pandemic

Gloednieuwe Nederlandse uitgave van de dit bordspel de klassieker Pandemic! In dit coöperatieve bordspel zijn de spelers leden van ’n eliteteam dat ten strijde trekt tegen vier enorm bijzonder dodelijke ziektes. Het team reist de hele wereld over om de vloedgolf van de infecties in te dammen en om de kennis en hulpbronnen op te doen om medicijnen te ontwikkelen. Lukt het je om de mensheid te redden?

pandemic

27. 30 Seconds

Speciale kindereditie van het spectaculair partyspel 30 Seconds voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Jij speelt dan in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op ’n kaartje te omschrijven. 

28. Escape room the game

Voel je spanning met Escape Room the game en beleef nu ’t mysterie van een escape room als spel gewoon bij je thuis! In dit uitdagende en ook zeker onvoorspelbare bordspel los je samen een mysterie op door te zoeken naar de verborgen aanwijzingen en het oplossen van raadsels. Jij hebt hiervoor slechts 1 uur de tijd, gebruik die tijd goed! 

escape room basisspel

29. Monopoly slechte verliezers

Hier is ’t bordspel Monopoly voor de slechte verliezers. Deze enorm hilarische variatie op het Monopoly-spel maakt winnaars van de verliezers. Spelers verdienen geld door deze dingen te doen die doorgaans frustrerend zijn in ’t spel, zoals naar de gevangenis gaan, huur betalen of helemaal bankroet gaan.

monopoly

30. Mysterium

Mysterium is ’n coöperatief bordspel voor 2-7 spelers. Eén speler kruipt in de huid van een geest die leeft in ’n mysterieus oud landhuis. De geest kan dan niet goed rusten totdat ’t mysterie rondom zijn dood is opgelost. Andere spelers zijn ’n groep van helderzienden die uitgenodigd zijn door de eigenaar van ’t landgoed om het mysterie van de plaats op te lossen.

31. 30 Seconds everyday life

De spelers vormen de teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van deze 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Weet jij dan bijvoorbeeld het moederskindje, gehoorapparaat of adrenalinekick uit te leggen zonder deze woorden te gaan benoemen? Maar pas op de zandloper, want jij hebt maar 30 Seconds! 

32. Carcassonne

Bordspellen voor meiden vinden? Kooplieden en Bouwmeesters is deze tweede uitbreiding op het bekende legspel Carcassonne en introduceert ook ’n drietal nieuwe spelregels, die dit toch al spannende spel een extra dimensie geven. Zo kunnen zich nu de handelswaren in een stad bevinden. 

kooplieden & bouwmeesters

33. Monopoly Efteling

In deze betoverende editie van ’t bekende spel Monopoly ontdek jij de Efteling op een compleet nieuwe manier. Jij bezoekt ’t park niet, maar wordt misschien wel de allesbepalende directeur van de Wereld vol met Wonderen!

monopoly

34. Exit de verlaten hut

Exit is het uitdagende coöperatieve escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk uit de verlaten boshut. Probeer binnen anderhalf uur al deze puzzels op te lossen en alle codes te breken. Alleen dan ontsnappen jullie uit de locatie waar jullie opgesloten zitten. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om dit spel tot een goed einde te brengen. En komen jullie er echt niet uit, dan bevat het spel tipkaarten om jullie op het goede spoor te brengen.

exit

35. Froggit

Leid jouw kikkers veilig over de vijver en voorkom dat andere spelers hetzelfde doen. Deze eerste kikkerfamilie die geheel de andere kant van de vijver bereikt, wint dit spel. Maar pas op, de vis kan je kikkers terugjagen naar de start-oever! 

36. Ticket To Ride India & Zwitserland

Ontdek één van de meest dichtbevolkte landen in Ticket to Ride India. Dit spel voegt ’n bijzonder leuk spelelement toe voor wat extra speelplezier, namelijk ’t mandala’s maken. Meer ticket to ride spellen vinden? Check dit.

ticket to ride india zwitserland

37. Murder Mystery

Bordspellen voor meiden vinden? Uitbreidingsset voor de Escape Room The Game. Los deze moordzaak op door samen te werken en de dader te kunnen vinden… Allemachtig! Bij ’t betreden van deze plaats delict besef je dat je in een lastige situatie zit. 

38. Undercover bordspel

Verken het papieren politiedossier en ondervraag je verdachten. Volg jouw leads tot op ’t web en de sociale media in jouw zoektocht naar de waarheid. Maar wees voorzichtig genoeg om jouw eigen cover-up niet op te blazen. 

undercover

Bordspellen voor vrouwen

39. Lynx zoekspel

Verbeter jouw concentratie en train je brein met Lynx! Zoek en vind als snelste je plaatjes. Zet het spelbord dan in elkaar, schud de kaartjes en neem er 3. Waar zijn jouw koekjes, de gitaar en de tennisbal? Vind als allereerste je 3 plaatjes op het bord en win!

40. Pandemic uitbreiding

Extreem Gevaar is deze Nederlandse uitgave van de uitbreiding On The Brink voor het bordspel Pandemic. Waren de ziektes in de Pandemic eenvoudig tegen te kunnen gaan? Dan biedt deze uitbreiding een uitkomst: breid fit basisspel flink uit met diverse spelmaterialen en verhoog de spanning van het spel! 

pandemic uitbreiding

41. Catan Piraten & Ontdekkers

De Kolonisten van Catan Piraten en de Ontdekkers is de vierde grote uitbreiding op dit populairste bordspel van de afgelopen decennia. Met deze verscheidene scenario’s, waarbij de nieuwe spelregels stap voor stap zullen worden geïntroduceerd. In deze uitbreiding staat ’t ontdekken van nieuwe gebieden centraal. 

42. Monopoly Friends

Word één van de Friends en speel dan de Friends-editie van Monopoly, gebaseerd op een van jouw best bekeken sitcoms op de tv. Kruip in de huid van personen zoals de Ross, Rachel, Phoebe, Monica.

43. Koala Kart

Met Koala Kart race jij tegen familie en vrienden op een te gekke baan dwars door Australië! Onderweg kom jij dan allerlei obstakeltjes tegen, maar kun jij ook jouw tegenstanders behoorlijk dwarszitten. 
 

44. Panja

Een potje dobbelen bij jouw biertje – met of zonder afgezaagde kaasblokjes: het is niet van deze tijd. Het is the wrong side of retro. Hoe jij dan al die saaie uurtjes met vrienden en drank doorkomt (hoor jij de ironie?) is een bijzonder  goede vraag. En PANJA is ’t enige goede antwoord!

drankspellen feest

45. Mad Wish Original

Iedereen kent ’t bekende drankspelletje wel, ‘flesje draaien’. Maar wat nu dat jij telkens ’n shot moeten nemen als jij je geheimen niet durf te vertellen of de uitdaging wilt ontwijken. Voeg hier dit vakje “Snitch’ eraan toe om de gekkigheid compleet te maken. Bij Snitch mag je jouw vrienden verraden/naaien en bepaal jij wat ze moeten doen. Daarom geldt er maar 1 regel: Don’t hate me but hate the Game.

bordspellen

46. Bijtende krokodil

Dit spel is zowel als een kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op bed liggen kun jij borrelglaasjes op deze tafel zetten en ’t tandenspel als spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

47. Drinking roulette

Altijd maar weer met dezelfde mensen een avond drinken kan saai worden, maar niet met deze Drinking Roulette. Breng deze Las Vegas game jouw huis in en jij krijgt dan ’n weekend om nooit meer te vergeten. Met 16 glaasjes moet jij wel oppassen dat je niet te snel verliest of te dronken wordt.

48. Beerpong red and blue cups

Beer Pong. Bij Beer Pong moeten al de spelers een balletje over tafel gooien en deze in de Cups van je tegenpartij terecht laten komen. De bekers zijn gevuld met bier en ook drank. Is ’t balletje raak? Dan moet de tegenstander deze beker leeg gaan drinken. Het razend populaire drankspel bestaat uit 10 rode bekers, 10 blauwe bekers en ook 6 balletjes. 

beerpong red and blue

49. King Zen

De regels van dit spel zijn simpel: doe jij iets fout? Dan drink je. Net als bij kingsen trekken bij KING ZEN spelers om de beurten kaarten en voeren de opdrachten uit. Moet jij dan iets bedenken? Pak ’n inspiratiekaart met gekke en hilarische suggesties. Maar pas op; trek jij de vierde koningskaart? Dan ben jij écht de lul.

50. Do or Drink

Bordspellen voor meiden vinden? Don’t let the witty dares and the cheap thrills fool you, these cards are exactly built tough – we avoided these cheap flimsy cards that wilt when wet, and instead it is crafted thick, rugged cards that stand up to any night of the fun.

51. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is een hilarisch en weerzinwekkend, maar een levensecht partyspel. Jij komt verschillende ongewenste situaties tegen die jij moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Een onderdeel is bijvoorbeeld

shit happens

Top bordspellen voor meiden

52. Mad Wish Girls

Welkom in deze wereld van MadWish Girls Edition waarin jij meer te weten komt over jouw vriendinnen. Met wel zo’n 500 knettergekke opdrachtkaarten zal jij jouw vriendinnen echt leren kennen en samen geheid ’n legendarische avond beleven. Mis deze beleving zeker niet!

53. Tic Tac Toe

Tic Tac Toe Drankspel is ’t klassieke boter kaas en eieren omgevormd tot een drankspel met verschillende shotjes.  Beide personen kiezen voor kruisje of voor bolletje. Omstebeurt mag de ene persoon z’n shotglas neerzetten. Wanneer een persoon een rijtje van drie shotjes heeft gemaakt, moet de tegenstander al de shots drinken.

boter kaas en eieren

54. Madwish beachgame

MadWish Beach brengt je de ultieme zomergame voor jou en jouw vrienden! Zeg maar dag tegen de saaie stranddagen en bereid je voor op deze 24/7 actie en flirten. Laat ’t spel maar beginnen!

Gooi de dobbelstenen en kijk wat jou te wachten staat. Waarheid of ook durven? Go of de Battle? Snitch of ’n shot?
Accepteer jij de uitdaging, zo niet dan is het ’n SHOT!

55. Let’s get drunk

Ga voor goud! Let’s Get Drunk is het meest verkochte drankspel van de BENELUX. Makkelijk te spelen en verveelt niet! De 88 kaarten zorgen ervoor dat jij jouw vrienden nóg beter kent en ’n geweldige avond hebt.
Breng ’t feestje gelijk opgang en laat iedereen meespelen.

lets get drunk

56. Slingpuck XL

Allebei 5 pucks en op ’t startsignaal gaat het los!!
Trek met ’n puck het elastiek naar achteren en schiet je puck door de opening van ’t bord! Wie schiet als allereerst 5 pucks door deze opening naar ’t veld van de tegenstander?!
Maarrr.. jouw tegenstander doet dat ook naar jou! Elke keer als je veld bijna leeg is komen er weer een paar terug!

sjoelbak

57. Ik heb nog nooit

Ik heb nog nooit” is ’n gek, grappig en absoluut onderhoudend spel dat rare anekdotes, gênante situaties en ook deze spannende geheimen zal onthullen over jou en jouw vrienden. 

ik heb nog nooit

58. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in je vinger! Deze haai met kiespijn is een super leuk en ook enorm spannend spel voor kinderen. Jij kunt het ook als drankspel doen voor volwassenen. En door het compacte formaat kun jij deze haai makkelijk meenemen als reisspel. Een variant van de Krokodil met de kiespijn. Maar let op! Dit is de reis versie, kijk goed naar de afmetingen in deze afbeeldingen.

haai met kiespijn

59. Beverbende

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Jij hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar jij mag er maar twee bekijken. Als jij aan de beurt bent, trek je ’n kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun jij dan de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op deze kaarten van de andere spelers. Als je de minste strafpunten hebt, win je de ronde.

beverbende

Beste bordspellen voor meiden

60. Rad van Shotjes

Dit rad van shotjes is voorzien van ’n glas en een rad van fortuin met verscheidene opdrachten. Deze inhoud van het glas is ongeveer 60 ml. De hoogte is ongeveer  zo’n 16 cm. De diameter is ca. 10 cm. 

61. A Night Out

Bordspellen voor meiden vinden? Het kan zomaar zijn dat jij gearresteerd wordt, in slaap valt in de club, of al jij geld verliest. Je kunt natuurlijk ook geluk hebben, want misschien word jij dan wel versierd, vind jij iemands portemonnee of win jij een dance battle!

A night out

62. Mac Blox drunken tower

Het alom bekende Jenga spel waarbij jij een toren moet bouwen, nu speciaal herontwikkeld met op iedere zijde van ’t blokje een originele opdracht. Haal ’n blokje uit deze toren en kies één van deze twee opdrachten die op het blokje staan. Ga jouw de uitdaging aan of koop je het af met een shotje!

drunken tower

63. Diverse drankspellen

 In het pakket zitten drankspellen en leuke goodies. Bij ’t pakket zit nu ook een volledig spellenboek met vele leuke spellen die gespeeld kunnen worden met deze kit. Natuurlijk zit d’r in ieder pakket een Beer Pong set en 2 decks met de kaarten, maar ook ’t een en ander om vrienden en vriendinnen echt mee te verassen.

zuipen tot we kruipen

64. Zuipen tot we kruipen

Geef jij binnenkort een feestje, maar ben je bang dat de stemming er nog niet direct in zal zitten? Met het drink kaartspel Zuipen tot wij kruipen hoef jij niet te vrezen voor de sfeer: met dit drankspel is het ijs snel gebroken. Zo krijg je de kans om je vrienden vragen te stellen die je normaal nooit had durven stellen.

het ultieme drankspel

65. Party or Naughty

Ik weet niet of jullie helemaal wakker zijn? Maar dit kan nog eens een hele lange avond worden…. Dit is ’t ultieme studenten spel waarbij ’t uiterste van jou word gevraagd! Liefde, vertrouwen, eerlijkheid, lef, durf en buiten alles een sterke maag zijn de gewenste kwaliteiten voor dit spel. 

Party or naughty

66. Wheels of shots

Heerlijk een spelletjes avond met wat vrienden, of een feestje? Met de Drinking Roulette en Wheel of Shots Drankspel wordt elke avond gezellig. Drink jouw shotje zodra je nummer valt. Waan jezelf thuis in een casino, drink gezellig samen tijdens een feestje, voor het opstap gaan of gewoon als jij thuis bent. 

67. Mad Pong

MadPong wordt gespeeld net zoals beer pong alleen iedere cup bezit ook een opdrachtkaartje. Als de bal in je cup valt dan moet jij eerst je drinken opdrinken en daarbij ook ’n opdracht uitvoeren.
Jij laat jouw opdrachtkaart aan niemand zien en doe na wat d’r op de afbeelding staat en iedereen inclusief jouw eigen teamleden moeten jou na doen.

madpong

68. Dobble 

Er zijn 55 kaarten waarop steeds 8 symbolen afgebeeld zullen staan. Je kunt vijf spelvariaties spelen met Dobble. Welke spelversie jij ook speelt, jij moet steeds proberen om als allereerste ’t identieke symbool tussen de twee kaarten te vinden en te gaan benoemen. Vervolgens mag jij een kaart nemen.

dobble spel

69. Happy Drinking

Het is een enorm simpel spel… De eerste speler pakt een kaartje van de stapel en leest de kaart hardop voor. Vervolgens voert deze speler dan de opdracht uit. Daarna kan je volgende speler de volgende kaart gaan pakken op de stapel. Het makkelijkste is om altijd met de klok mee te gaan bewegen.

70. De Crew

De Crew is ’n coöperatief kaartspel waarin jullie samen proberen in 50 verscheidene missies het heelal te gaan doorkruisen. Daarin slagen jullie alleen als iedereen goed oplet en daarnaast samenwerkt. Eén foute kaart kan het einde van de missie betekenen. Bovendien zijn jullie communicatiemogelijkheden in deze ruimte zeer beperkt.

de crew

71. Uno

Het doel van dit spel? Troef de eerder gespeelde kaart met ’n kaart van dezelfde kleur of hetzelfde symbool. Maar let wel goed op deze actiekaarten en hou het bluffen van de tegenstander in de gaten!

populairste bordspellen

Bordspellen voor meiden

72. De grote dalmuti

Het leven is nooit helemaal eerlijk … en dat geldt dan ook voor De Grote Dalmuti! In deze ene beurt kun jij koning zijn, in de volgende weer ’n bediende. Strijd voor je hoogste sociale klasse en kroon jezelf tot De Grote Dalmuti! 

Leukste kaartspellen 2021

73. Skipbo jr.

Het geliefde spel Skip-Bo Junior is speciaal voor deze junioren. Skip-Bo Junior is ’n eenvoudig te leren, snel kaartspeel voor groot en ook klein. Deze kaarten moeten in deze juiste volgorde weggelegd worden. Wie als eerste al z’n kaarten weg heeft gespeeld heeft dan ook gewonnen. De Junior versie heeft leuke afbeeldingen van de dieren.

skipbo junior

74. Weerwolven van Wakkerdam

Bordspellen voor meiden vinden? Weerwolven van Wakkerdam is ’n partyspel voor grote groepen. Vreedzame burgers binden de strijd aan tegen deze weerwolven in het midden. Het is echter onduidelijk wie dat dan precies zijn. Slagen ze d’r in om de weerwolven te ontmaskeren of elimineren ze per abuis de onschuldige dorpsgenoten? 

weerwolven van wakkerdam

75. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is ’n hilarisch en weerzinwekkend, maar levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij dan moet rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Wat is erger? “Jouw vader in z’n nakie zien” of “elke nacht in je bed plassen”?

76. LAMA kaartspel

Vlot kaartspel met ’t motto van L.A.M.A. is: Leg Al de Minpunten Af. Elke beurt probeer jij kaarten af te leggen, anders krijg je er minpunten voor. Kun jij niets afleggen, dan beslis jij om te passen of ’n (hopelijk goede) kaart te trekken. Je krijgt minpunten in de vorm van de fiches. Lukt ’t jou om al je kaarten kwijt te raken, dan mag jij een fiche teruggeven.

77. Ligretto

In ’t superpopulaire kaartspel Ligretto proberen de spelers zo snel mogelijk van hun kaarten af te gaan komen. Een razendsnel spel, waarbij de snelheid, goede combinaties en ook snelle reactie van groot belang zijn! Iedereen speelt dan tegelijk, waardoor vaak hilarische situaties ontstaan. Het basisspel Ligretto Blauw is geschikt voor 2 tot aan 4 spelers.

78. Saboteur

In dit Saboteur kaartspel voor 3-10 spelers leggen deze spelers met speelkaarten ’n mijnenstelsel met gangen aan. De spelers krijgen in het geheim ’n rol toegewezen. Deze dwergen proberen via de gangen een route naar ’n kaart met ’n verborgen edelsteen aan te gaan leggen. De saboteurs proberen dit dan weer te verhinderen. 

79. The Mind

The Mind is meer dan ’n spel. Het is een experiment, ’n beleving, een eenvoudige, maar zeer bijzondere team-ervaring. Als jij ’t laatste level weet te voltooien, zullen jullie op ’n mooie roze wolk zweven. Jij mag niets bespreken met elkaar en op geen enkele wijze informatie met elkaar uitwisselen.

leukste bordspellen 2021

80. Exploding Kittens

Deze speciale NSFW 18+ editie van ’t spel bevat de volledige versie van Exploding Kittens, maar het artwork op iedere kaart is vervangen door expliciete inhoud die te aanstootgevend is voor dit standaard Exploding Kittens spel. 

beste kaartspellen 2021

81. Take 5

Het spel bevat 104 kaarten met verscheidene waarden en strafpunten. Iedere speler krijgt d’r 10 en er liggen 4 kaarten open op deze tafel. Elke ronde kiest iedereen ’n kaart uit zijn hand en legt deze gedekt voor zich neer. Deze spelers draaien hun kaart tegelijk om en leggen dan hun kaart aan de op tafel liggende kaarten aan, waarbij de speler met de laagste kaart begint, enzovoort. 

82. Lost Cities

Bluf- en planningsspel voor zo’n 2 spelers. Je bouwt expedities in 5 verscheidene kleuren door kaarten van laag naar hoog neer te gaan leggen. In jouw beurt leg jij een handkaart in een expeditie of op een aflegstapel. 

leukste kaartspellen 2021

83. Set

Er liggen 12 kaarten met de gekleurde symbolen op tafel. De symbolen hebben vier verscheidene eigenschappen in drie variaties: ’n kleur, ’n hoeveelheid, een vulling en ’n vorm. Alle spelers zoeken nu tegelijkertijd naar ’n set. Een set bestaat uit drie kaarten, waarvan de variatie van deze eigenschappen volledig gelijk is of helemaal verschillend. 

set

Bordspellen voor meiden

84. Cards against humanity

Cards Against Humanity is the party game for horrible people. Unlike most of the party games you’ve ever played  before, Cards Against Humanity is really as despicable and also awkward as you and most of your friends.

85. Paw Patrol

Paw Patrol 3-in-1 bevat drie verschillende vrolijke spellen in 1 doos! In deze doos vind jij 3 klassieke spellen: Lotto, Domino en Memo. Verzamel deze kaartjes op je afbeeldingskaart (Lotto), maak ’n ketting van de plaatjes (Domino) en verzamel de paren (Memo). Urenlang speelplezier voor je kinderen!

86. Boonanza

Bonenkwekers moeten hier rekening mee houden en investeren bij voorkeur in maximaal twee of zo ongeveer drie soorten. Gelukkig kunnen ze hun overtollige bonen aan deze collega’s verhandelen. Welke bonen zijn ’t schaarst en het lucratiefst? 

87. Openhartig daten

In de ‘Openhartig’-collectie van OpenUp! Dit is er nu ook. Openhartig Dating met meer dan wel 100 afwisselende en verrassende vragen om elkaar op ’n leuke manier beter te kunnen leren kennen. Of jij dan nu voor het eerst een date hebt of hiermee al wat meer ervaren bent: daten blijft spannend! 

openhartig daten

88. Halli Galli

Bordspellen voor kleuters vinden? Check dit. Iedere speler krijgt ’n gedekte stapel kaarten. Op elke kaart staan één of meerdere vruchten. Om beurten draait iedere speler ’n kaartje om en legt deze op zijn eventueel eerder omgedraaide kaarten. Zo is voor iedere speler altijd maar één kaartje zichtbaar.  

Leukste bordspellen 2021

89. Imploding kittens

Bordspellen voor meiden vinden? Imploding Kittens is de eerste uitbreiding voor ’t prijswinnende kaartspel Exploding Kittens, dat wordt gezien als één van de allerbeste kaartspellen. Dit spel is alleen speelbaar wanneer jij het kaartspel Exploding Kittens in bezit hebt. Bordspel met dieren vinden? Check dit.

imploding kittens

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo