Bordspel met dieren

Bordspellen met dieren vinden? Bekijk dit artikel om de leukste bordspellen te vinden waar dieren in voorkomen. Van froggit tot aan reuze ganzenbord en van koala kart tot aan monopoly junior. Er is voor ieder wat wils.

1. Froggit

Bordspellen met dieren vinden? vinden? Leid jouw kikkers veilig over de vijver en voorkom dat andere spelers hetzelfde doen. De eerste kikkerfamilie die geheel de andere kant van deze vijver bereikt, wint dit spel. Maar pas op, de vis kan je kikkers terugjagen naar de start-oever! 

2. reuze ganzenbord

Deze klassieker wordt nog zeker dagelijks door vele mensen met plezier gespeeld. Nu is ‘ie ook verkrijgbaar in een enorm grote uitvoering met ’n speelbord van maar liefst 52 x 69 centimeter en daarbij zes houten ganzen van hoogwaardige kwaliteit.

3. Mens erger je niet Woezel en Pip

Het klassieke Mens Erger Je Niet spel bordspel in een leuk Woezel en Pip jasje! Mens Erger Je Niet Woezel en Pip brengt jouw favoriete vriendjes hier tot leven in ’t aller vrolijkste bordspel.

woezel en pip

4. Koala Kart

Met Koala Kart race jij tegen familie en vrienden op een te gekke baan dwars door Australië! Onderweg kom jij dan allerlei obstakeltjes tegen, maar kun jij dan ook je tegenstanders behoorlijk dwarszitten. 
 

5. Monopoly Junior

Het klassieke Monopoly Junior spel heeft een nieuw jasje: Elektronisch Bankieren! Het biedt kinderen ’n eigentijdse bankervaring omdat dit geld is vervangen door ’n elektronische bankautomaat en door Monopoly bankpasjes. 

monopoly junior

Bordspel met dieren

6. Mario Labyrinth

“Mamma mia!” Waar is Mario? De held heeft zich samen met zijn broer Luigi, Yoshi, Peach, Donkey Kong en nog veel meer figuren uit de Super Mario™ spellen verstopt in deze betoverde labyrint. Als jullie deze gangkaartjes in het doolhof handig en met een vooruitziende blik verschuiven, ontstaan nieuwe wegen die jullie naar de gezochte figuren leiden.

mario labyrinth

7. Schaakbord

Altijd al willen schaken? Opklapbaar schaakspel met luxe kwaliteit in ’n colorbox. Dit schaakspel heeft ook magnetische speelstukken zodat de schaakstukken meer grip hebben op het kunststof schaakbord. Het schaakspel wordt geleverd inclusief deze instructies.

8. Haai met kiespijn

Deze bijtende haai heeft last van enorme kiespijn! Als jij bij De haai z’n pijnlijke tand naar beneden duwt, bijt hij zo in jouw vinger! De haai met kiespijn is een super leuk en ook enorm spannend spel voor kinderen. Jij kunt het ook als drankspel doen voor volwassenen. En door het compacte formaat kun jij deze haai makkelijk meenemen als reisspel. Een variant van de Krokodil met de kiespijn. Maar let op! Dit is de reis versie, kijk goed naar de afmetingen in deze afbeeldingen.

haai met kiespijn

9. De betoverde doolhof

Bordspellen met dieren vinden? Doolhof van Ravensburger is een geestig spel vol verrassingen. Telkens veranderen deze gangen; het lijkt wel of het spookt. De schat lag net nog helemaal daar! Het doolhof van lijkt wel betoverd. Wie weet ondanks die betovering toch de geheimzinnige voorwerpen en schatten te vinden?

10. Bijtende krokodil

Dit spel is zowel als ddn kinderspel te gebruiken als voor de volwassenen. Wanneer de kinderen op bed liggen kun jij borrelglaasjes op de tafel zetten en ’t tandenspel als een spannend drankspel gebruikt worden. 

krokodil shotglaasjes

11. Beverbende

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Jij hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar jij mag er maar twee bekijken. Als jij aan de beurt bent, trek jij ’n kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun jij de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op deze kaarten van de andere spelers. Als je de minste strafpunten hebt, win je de ronde.

beverbende

Bordspellen met dieren

12. Lynx zoekspel

Verbeter jouw concentratie en train je brein met Lynx! Zoek en vind als snelste je plaatjes. Zet dit spelbord dan in elkaar, schud de kaartjes en neem er 3. Waar zijn je koekjes, de gitaar en de tennisbal? Vind als allereerste je 3 plaatjes op het bord en win!

13. Skipbo jr.

Het geliefde spel Skip-Bo Junior is speciaal voor deze junioren. Skip-Bo Junior is ’n eenvoudig te leren, snel kaartspeel voor groot en ook voor klein. Deze kaarten moeten in deze juiste volgorde weggelegd worden. Wie als eerste al z’n kaarten weg heeft gespeeld heeft ook gewonnen. De Junior versie heeft leuke afbeeldingen van de dieren.

skipbo junior

14. Weerwolven van Wakkerdam

Top 100 bordspellen vinden? Weerwolven van Wakkerdam is ’n partyspel voor grote groepen. Vreedzame burgers binden dan de strijd aan tegen deze weerwolven in het midden. Het is echter onduidelijk wie dat precies zijn. Slagen ze d’r in om de weerwolven te ontmaskeren of elimineren ze per abuis de onschuldige dorpsgenoten? 

weerwolven van wakkerdam

15. Imploding kittens

Bordspellen met dieren vinden? Imploding Kittens is de eerste uitbreiding voor ’t prijswinnende kaartspel Exploding Kittens, dat wordt gezien als één van de allerbeste kaartspellen. Dit spel is alleen speelbaar wanneer jij het kaartspel Exploding Kittens in bezit hebt. 

imploding kittens

16. LAMA kaartspel

Vlot kaartspel met ’t motto van L.A.M.A. is: Leg Al de Minpunten Af. Iedere beurt probeer jij kaarten af te leggen, anders krijg je er minpunten voor. Kun jij niets afleggen, dan beslis je om te passen of ’n (hopelijk goede) kaart te trekken. Je krijgt minpunten in de vorm van de fiches. Lukt ’t jou om al je kaarten kwijt te raken, dan mag jij een fiche teruggeven.

Bordspellen met dieren

17. The Mind

The Mind is meer dan ’n spel. Het is een experiment, ’n beleving, een eenvoudige, maar zeer bijzondere team-ervaring. Als jij dit laatste level weet te voltooien, zullen jullie op ’n mooie roze wolk zweven. Jij mag niets bespreken met elkaar en op geen enkele wijze informatie met elkaar uitwisselen.

leukste bordspellen 2021

18. Boonanza

Hak, ik heb jou! Boonanza. De boon is ’n eigenzinnig gewas, en gedijt uitsluitend in gezelschap van z’n soortgenoten. Bonenkwekers moeten hier dan rekening mee houden en investeren bij voorkeur in maximaal twee of zo ongeveer drie soorten. Gelukkig kunnen ze hun overtollige bonen aan de collega’s verhandelen. Welke bonen zijn ’t schaarst en het lucratiefst? 

19. Paw Patrol

Paw Patrol 3-in-1 bevat drie verschillende vrolijke spellen in 1 doos! In deze doos vind jij 3 klassieke spellen: Lotto, Domino en Memo. Verzamel deze kaarten op je afbeeldingskaart (Lotto), maak ’n ketting van de plaatjes (Domino) en verzamel deze paren (Memo). Urenlang speelplezier voor je kinderen! Bordspel met odprachten vinden? Check dit.

Bordspellen met dieren

20. Koehandel

Éénmaal… andermaal… en het is verkocht! Wie is de gelukkige eigenaar van deze prijskoe Bertha of één van de andere dieren? Menige doortrapte koehandel loopt helemaal uit de hand. Maar wie heeft nu eigenlijk wie te gaan pakken? Alleen wie met z’n boerenverstand biedt en listiger is dan de rest krijgen deze lucratiefste dieren in handen en wint koehandel van de Ravensburger!

koehandel

21. Exploding Kittens

Bordspellen met dieren vinden? Deze speciale NSFW 18+ editie van ’t spel bevat de volledige versie van Exploding Kittens, maar ’t artwork op iedere kaart is vervangen door expliciete inhoud die te aanstootgevend is voor dit standaard Exploding Kittens spel. Deze editie kan stand-alone gespeeld worden of kan gecombineerd worden met ’t originele Nederlandstalige basisspel voor het spel met maximaal 9 spelers. Bordspellen met pionnen vinden? Check dit.

 
beste kaartspellen 2021

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo