Bordspel pionnen

Bordspel pionnen vinden? Bekijk dit artikel om de leukste bordspellen met pionnen te vinden. Van keezenspel tot aan ganzenbord en van Party & Co Family en van 30 seconds.

1. Bordspel pion

120 pionnen van hout, geschikt voor o.a. Halma, Keezen en Ludo. Deze set bestaat uit 6 x 20 stuks per kleur: rood, groen, geel, paars, zwart & blauw.

bordspellen pion

2. Pionnen verschillende kleuren

Vrolijke set traditionele (Halma) pionnen voor spelletjes en games. Verpakking bestaat uit 100 pionnen in 10 verschillende kleuren. 

1. Mens erger je niet drankspel

Bordspellen met pionnen vinden? Bij ’t bekende Ludo  spel is ’t heel vervelend als jij van dit bord wordt gegooid, je moet dan weer opnieuw starten. Bij deze variant van het Mens Erger Je Niet Drank Spel, valt het ook niet mee als je steeds een shotje moet nemen! Een geweldig leuk spel voor een gezellig avond met vrienden!

2. Houten Keezenspel

Keezen is een combinatie van het pesten en Mens Erger Je Niet. De spelkaart die jij dan opgooit, bepaalt wat jij met jouw pion mag doen. Zorg dat je jouw pionnen als eerste op de thuishonken hebt en probeer met pestkaarten te voorkomen dat jouw tegenspelers hetzelfde doel bereiken!

houten keezenspel

3. Keezenspel

De spelkaart die jij opgooit, bepaalt wat jij met je pion mag doen. Zorg dan dat jij jouw pionnen als eerste op de thuishonken hebt en probeer met pestkaarten te gaan voorkomen dat jouw tegenspelers hetzelfde doel gaan bereiken! Voor 2 tot wel 6 spelers vanaf 6 jaar.

4. reuze ganzenbord

Bordspellen met pionnen vinden? Deze klassieker wordt nog zeker dagelijks door vele mensen met plezier gespeeld. Nu is deze dan ook verkrijgbaar in ’n enorm grote uitvoering met ’n speelbord van maar liefst 52 x 68 centimeter en daarbij zes houten ganzen van hoogwaardige kwaliteit.

Bordspel pionnen

5. Trivial Pursuit

Verzamel jouw vrienden voor het trivia-spel waarmee ’t allemaal begon! Deze klassieke editie van dit Trivial Pursuit spel biedt het bekende en ook enorm geliefde spel, maar dan met het retro-uiterlijk van deze jaren 80! Met deze klassieke speelwijze op het bekende speelbord en 2400 vragen in 6 categorieën

trivial pursuit

6. Party & Co Family

Het spel kan in meerdere teams (maximaal 3 teams van 2 of meer spelers) gespeeld worden of met maximaal 3 individuen. Verdeel al de spelers in teams. Kies met welke kant van ’t speelbord jij wil gaan spelen: het normale parcours duurt ongeveer 50 minuten. Het korte parcours duurt ongeveer 25 minuten.

7. Monopoly

Bordspellen met pionnen vinden? Dit is ’t beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars waarin deze spelers kopen, verkopen, onderhandelen en ruilen om de ultieme rijkdom te gaan behalen. In deze vernieuwde versie van jouw klassieke spel zijn de badeend, de tyrannosaurus rex en de pinguïn aan je pionnen familie toegevoegd.

8. Mens erger je niet

Mens Erger Je Niet!, wie kent ’t niet? De originele uitvoering van ’t meest gespeelde spel! De manier om regenachtige zondagmiddagen door te kunnen komen, al is Mens Erger Je Niet eigenlijk altijd ’n enorm vermakelijk spel. En denk erom als het niet gaat zoals je wilt: mens, erger jezelf niet!

bekende bordspellen

9. Schaakbord

Het meest klassieke bordspel naast het dammen. Het zorgt voor een gezonde dosis werking van de hersenen om tot de uiteindelijke overwinning te kunnnen komen. Schaken is al eeuwenoud en ’t gaat nooit echt uit de mode. Voor zowel jong als oud is het schaken geschikt. Een potje schaken is ideaal om de taaie zondagmiddag door te kunnen komen of andere saaie situaties.

Bordspel pionnen 

10. Wie heeft het gedaan

Wie heeft dit gedaan? Ontsluier het geheim van deze sprekende dieren en vind de dief! Het hele kasteel is in rep en in roer: de magische ring van de koning is recent gestolen! Deze ring beschermt dit koninkrijk tegen de boze tovenaar. 

11. 30 Seconds

Bordspellen met pionnen vinden? Je speelt in twee teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van jouw 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie dan dus raden, des te meer velden jullie op ’t speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in gaan brengen. Ticket to ride met twee personen vinden? Check dit.

30 seconds partyspel

12. 30 Seconds everyday life

De spelers vormen de teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van deze 5 begrippen op ’n kaartje te omschrijven. Weet jij dan bijvoorbeeld moederskindje, gehoorapparaat of adrenalinekick uit te leggen zonder deze woorden. Check bordspel pionnen hier.

13. Risk

Verover de wereld in een strategische spel. Nu met deze verbeterde figuren en vernieuwde Missiekaarten. In het Risk spel is ’t doel ook heel eenvoudig: deze spelers proberen de gebieden van hun tegenstanders te veroveren door ’n leger op te bouwen, hun troepen naar een ander gebied te verplaatsen en ook de strijd aan te gaan. 

risk

Leukste bordspellen met pionnen

14. 30 Seconds

Leukste bordspellen met de pionnen vinden? Speciale kindereditie van het spectaculair partyspel 30 Seconds voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt dan in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van deze 5 begrippen op ’n kaartje te omschrijven. Liever bordspellen met opdrachten vinden? Check dit.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo