bordspel kleuter

Bordspel kleuter vinden? Check dit artikel om erachter te komen wat de leukste bordspellen zijn. In dit artikel duik je in de mogelijkheden die er bestaan voor de kleuters. Van monopoly junior tot aan stef stuntpiloot en van catan junior tot aan de betoverde doolhof.

1. 30 Seconds

Speciale kindereditie van ’t spectaculair partyspel 30 Seconds voor teams. Fantastisch voor deze grote gezelschappen op feestjes en ook partijen. Jij speelt in de  teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van deze 5 begrippen op ’n kaartje te omschrijven. 

30 seconds

Bordspel kleuter

2. Monopoly Junior

Monopoly Junior is voor de kids! Je leert op de allerleukste manier geld verdienen en winnen. Met dit bijzonder snelle, spannende en ook gemakkelijk te leren spel voor spelers vanaf 5 jaar oud, laat jij je kinderen kennismaken met een leven lang Monopoly speelplezier. Race over ’t bord, koop elk vakje waarop jij eindigt, verdien geld en pak ook de Kanskaarten. Als één speler geen geld meer heeft, tellen de anderen hoeveel geld zij nodig hebben.

3. Stef stuntpiloot

Met Stef Stuntpiloot wordt het gegarandeerd een hilarische bedoening. Stef vliegt steeds langs je kippenhok. Kun je jouw kippen beschermen tegen Stef en zijn stuiterende stuntvliegtuig? Druk op tijd op de arm zodat Stef weer omhoog vliegt en jouw kippen mist, maar probeer hem tegelijkertijd zo te lanceren dat de kippen van je medespelers wel sneuvelen.

4. Catan Junior

Piratenvariant van Catan voor kinderen die ’t basisspel nog iets te moeilijk vinden. Je bent een piraat, die probeert ’t eiland dan te veroveren door daar forten en schepen de te gaan bouwen. Daar zijn grondstoffen voor nodig, die jij met dobbelsteenworpen kunt verdienen. Als je niet de goede grondstoffen hebt, kun jij ruilen met andere spelers, havens, de bank en ook op de markt. 

bordspellen voor kinderen

5. Keezenspel

Bordspel kleuter vinden? Keezen van ’t merk Clown is zeker een echt Hollands en ook oergezellig bordspel! Keezen is een combinatie van pesten en ook Mens Erger Je Niet.
De spelkaart die je opgooit, bepaalt wat jij met je pion mag doen. 

Keezenspel

6. Doolhof

Doolhof – de Ravensburger klassieker met ’t magische spelbord. Al 30 jaar verschuiven miljoenen mensen de gangen en zoeken ze naar de schatten. En nu kan je voor het eerst het doolhof ook in het donker spelen! Nieuwe schatten komen uit ’t niets tevoorschijn en de gangen lichten op: ’n fascinerende ervaring die kleine en grote spelers versteld laat staan!

doolhof

7. Bordspellenverzameling

Deze verzameling spelletjes brengt de plezierigste spelletjes in slechts één doos bij elkander! Wie helpt boer Bert nou ’t best? En wie weet waar de ondeugende dieren zich in deze wei hebben verstopt? 

8. La Cucaracha

Daar zijn de kakkerlakken alweer! Vliegensvlug schiet er een door de keuken en jaagt iedereen de stuipen op ’t lijf. Nu totaal geen tijd meer gaan verliezen! Laat ze snel met behulp van ’t uitliggende bestek in jullie vallen lopen. De dobbelsteen geeft aan of jij een vork, mes of lepel draaien mag.

9. Knappe Koppen

Het bordspel voor de pientere kinderen. Een educatief bordspel gericht op het zelfvertrouwen van dat kind. Knappe Koppen is ’n bordspel voor ouders die graag samen met hun kind leren. De ontwikkeling van ’t kind staat centraal en wordt ook spelenderwijs gestimuleerd. 

10. Carcassone Junior

Bordspel kleuter vinden? Carcassonne Junior is ’n bewerking van dit enorm bekende basisspel “Carcassonne”. Deze vereenvoudigde versie is al zeker geschikt voor de kinderen vanaf 4 jaar.

11. Ticket to ride mijn eerste reis

Maak nu jouw allereerste reis met de kinderversie van Ticket to Ride! Ticket To Ride: M’n Eerste Reis is heel gemakkelijk en snel te leren en is daardoor ook een perfecte kennismaking met de Ticket To Ride spellenserie. 

bordspellen voor kinderen

12. Party & Co Junior

Party & Co. Junior is vernieuwd en weer helemaal up to date! Raad wat de anderen voor jou tekenen, gebaren, neuriën, imiteren of beschrijven of geef het juiste antwoord op een vraag. Het team dat als allereerste de finish bereikt, is de winnaar!

Party & Co

bordspel kleuter

13. Mimiq

Grappig en leerzaam spel voor de kinderen en hun ouders. Vraag kaarten aan elkaar door dan gekke gezichten te trekken. Heeft iemand ’n gevraagde kaart niet, dan steekt hij ook z’n tong uit. Wie de meeste setjes heeft verzameld, wint ook dit knotsgekke spel. 

mimiq

14. Bonte Ballonnen

Speel samen met Nijntje en d’r vriendjes dit spel Ravensburger en Nijntje Bonte Ballonnen bordspel! Kunnen jullie hen helpen om zes verscheidene kleuren ballonnen te verzamelen? Dat vinden niet alleen Nijntje en d’r vriendjes leuk, maar jullie vinden dat vast ook wel! 

bonte ballon

15. Monopoly Jr

Bordspel kleuter? Het klassieke Monopoly Junior spel heeft ’n nieuw jasje: Elektronisch Bankieren! Het biedt de kinderen ’n eigentijdse bankervaring omdat ’t geld is vervangen door de elektronische bankautomaat en door Monopoly bankpasjes. 

bordspellen voor kinderen

16. Schetenjacht

Wie heeft d’r een scheet gelaten? In dit grappige spel gaat ’t er om wie kan raden welke speler, de vader speelfiguur in ’t midden op de tafel, ’n scheet heeft doen laten. Alle speler krijgen de scheetzak die verbonden is met de vader en houden deze dan onzichtbaar voor al de anderen onder tafel vast.

17. Woezel & Pip

Het klassieke Mens Erger Je Niet spel bordspel in ’n Woezel en Pip jasje! Mens Erger Je Niet Woezel en Pip brengt nu jouw favoriete vriendjes tot leven in dit aller vrolijkste bordspel! Het is etenstijd en Woezel en Pip willen samen met Charlie en Buurpoes zo snel mogelijk naar huis gaan. Wie brengt als eerste z’n dierenvriendjes thuis?

Woezel & Pip

18. Junior Colorino

Met Junior Colorino leren kinderen spelenderwijs de basiskleuren te onderscheiden en ordenen. Het spel werd geheel speciaal voor kinds vanaf 2 jaar ontwikkeld en heeft ook extra grote en gekleurde stenen. Het spel helpt bij de ontwikkeling van je fijne motoriek en stimuleert ook de creativiteit.

junior colorino

19. The Dentist

Identity Games Escape Room Dentist is een uitbreidingsset. Dr. Siènski, je tandarts, heeft jou uitgenodigd voor de halfjaarlijkse controle. Met frisse tegenzin heb je gehoor gegeven aan de oproep en ben jij in zijn behandelstoel beland. Voor jij dit weet zet hij een kapje over je gezicht. Het laatste wat jij hoort is de stem van Dr. Siènski.

the dentist

20. Ganzenbord 

Bordspel kleuter vinden? Deze Ravensburger klassieker en bestseller onder de spellen is geliefd bij deze kinderen en volwassenen in de hele wereld. De spelers moeten dan proberen met hun gans als eerste ’t doelveld te bereiken.

21. Monopoly junior cars

Monopoly Junior: Cars 3 laat kinderen kennismaken met het spel Monopoly en biedt pionnen en ’n speelbord rond het thema Cars 3. Eerst kiezen deze spelers hun favoriete Cars 3 figuur als pion. Als ze dan aan de beurt zijn, gooien ze de dobbelstenen en verplaatsen net als in andere Monopoly spellen over het speelbord.

bordspellen voor kinderen

22. Het magische labyrint

In ’t Magische labyrint hebben de kleine tovenaar leerlingen enkele objecten verloren in de magisch doolhof. Ze proberen alle verloren objecten terug te vinden zonder dat deze meester dit opmerkt. Maar pas op! D’r zijn onzichtbare muren waartegen ze kunnen gaan botsen. Met hun geheugen en vaardigheden moeten ze hun weg vinden door de doolhof.

het magische labyrinth

Bordspel kleuter

23. Stratego Junior

Bordspel kleuter vinden? Een Junior uitvoering voor ’t succesvolle spel Stratego. Het ontwerp maakt jouw spel aantrekkelijk voor jongens én meisjes. Deze regels blijven precies hetzelfde. De ridder en de prinses strijden hand in hand om deze vijandelijke vlag te veroveren.

stratego

24. 6 In 1

Met de PJ Masks figuren kunnen jullie zes verschillende klassiekers spelen: deze memory, domino, lotto, kwartet en dobbelsteen puzzel en ook ’t wedstrijdspel „Ga mee naar dit hoofdkwartier van de PJ Masks“.
Catboy, Owlette, Gekko en ook al de slechterikken doen mee met deze spellenverzameling en zorgen ook voor veel speelplezier!

25. Monopoly Frozen Junior

Monopoly Junior van de bekende Disneyfilm Frozen. Koningin Elsa heeft d’r sneeuw- en ijskrachten per ongeluk gebruikt voor zichzelf en ook d’r vrienden! Reis dan samen met hen door Arendelle en probeer hun verkilde harten te gaan ontdooien.

26. Doolhof twist

Door ’t slim draaien van de magische heggen gaan er steeds nieuwe wegen open naar de geheimzinnige wezens en waardevolle schatten.
Met magische kaarten ben jij dan nog sneller: vlieg met de goede bosfee of kruip gewoon door gaten in de hegjen.

doolhof

27. Knappe Koppen

In ’t educatieve bordspel draait het niet om te winnen, maar om het proberen! Dierenvrienden is ’n bordspel voor ouders die enorm graag samen met dit kind leren, en zo ’t zelfvertrouwen van het kind vergroten. Het aanmoedigen van ’t kind en z’n ontwikkeling staan centraal.

28. Wie is het?

Dit is ’t originele Wie is het? raadspel! Dit Wie is het? spel gaat terug naar deze staande spelcassettes, in plaats van deze cassettes die jij vast moet houden. Elke speler kiest ’n geheim figuurtje en probeert dan met behulp van ja- en nee-vraagjes uit te vinden wie de geheime figuur van de tegenstander is.

wie is het

29. Monopoly Nintendo

Bordspel kleuter vinden? Fantastische Nintendo editie van ’t bekende Monopoly spel! De meest populaire Nintendo karakters zijn aanwezig in deze gehele editie, zoals Mario, Luigi en de Donkey Kong. Verzamel, koop en ruil om ’n team met jouw favoriete karakters te vormen en ’t spel te kunnen winnen.

bordspellen voor kinderen

30. Spoken trap

Je begint in dit spannende geheugenspel onderaan de trap en probeert als allereerste boven te zijn. Het oude spook dat in de top van deze toren woont, verandert jouw pion echter in de loop van het spel in een spook, zodat jij goed moet onthouden waar je pion staat. En dat is nog niet zo eenvoudig, want die wisselen nogal ’s met elkaar van plaats.

Bordspel kleuter

31. iKNOW

Hoeveel Italiaanse gerechten ken je? En hoeveel social media-apps kun je noemen?
Klinkt makkelijk hè, maar de zandloper tikt de tijd erg snel weg….
iKNOW Hitlist zit vol met leuke, moeilijke, en ook grappige onderwerpen, waarmee jij kennis en je snelheid wordt getest.

iknow hit list

32. De Slimste mens ter wereld

Beste speelgoed 2021 vinden? De Slimste Mens ter Wereld Junior is ’n superleuk bordspel, gebaseerd op deze populaire TV-quiz. Speciaal voor deze jongere spelers van acht jaar en ouder is d’r deze junior uitvoering. 

de slimste mens ter wereld jr

33. Concept Kids

Bordspellen 4 jarige vinden? Concept Kids Dieren is de kids versie van het Concept die geschikt is voor kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar oud. Dit spel is ’n top coöperatief spel, waarbij jij niet tegen elkaar, maar met elkaar speelt.

concept kids

34. Spookhuis

Spookhuis is ’n spannend bordspel voor kids vanaf 8 jaar. Wie is de beste Spokenjager? Ga ’t spookhuis naar binnen en ontdek welke spoken jij tegenkomt. Probeer dan zo snel mogelijk een spook en ook ’n wapen te vangen. Wie de meeste spoken verzamelt is dan de winnaar!

spookhuis

35. Piratenbord

Bordspel kleuter vinden? Piratenbord is hét bordspel waarbij ’t doel van het spel is om als eerste de schat te bereiken door deze route op ’t speelbord te kunnen volgen. Onderweg naar de schat zul jij verschillende soorten gebeurtenissen tegenkomen. 

36. Master Logic

Achterhaal door logisch denken de kleurencombinatie van jouw tegenstander. Probeer deze code te gaan kraken in zo weinig mogelijk beurten!

bordspellen voor kinderen

37. Malle Getallen

Oefen spelenderwijs optellen van 1 tot 20 met deze leuke kwartetten. Zoek de tegenstander die jouw ontbrekende kwartetkaarten heeft. Los jij deze rekensom goed op, dan krijg jij de kaart. De oplossing controleer je met de magische envelop.

38. Woezel & Pip

Deze zoekplaten helpen jouw kind bij het leren herkennen van emoties bij anderen en ook bij zichzelf. Ontdek de verschillende emoties van Woezel & Pip en de vriendjes en leg de juiste emotiekaartjes  danop de juiste plek. Spelenderwijs leren deze kleuters gevoelens onder woorden te brengen. Bordspellen pokemon vinden?

39. Buurman & Buurman

In dit kaartenhuis spel proberen de twee teams ’n zo hoog mogelijk kaartenhuis te bouwen. Dit klinkt makkelijker dan het is; probeer maar eens ’n kaartenhuis te bouwen met je ogen dicht of terwijl je op één staat! Natuurlijk komen Buurman & Buurman jullie ook ’n handje helpen, maar of dat het nou makkelijker maakt!?

bordspellen voor kinderen

40. Eurovision song contest

Gezien op de TV. Creëer jouw eigen Songfestival! Doe met je eigen inzending mee met ’t Songfestival en probeer zo veel mogelijk punten te scoren. Test deze kennis, bereid je eigen optreden voor en neem deel aan ’t meest populaire Songfestival! Ontvang jij die 12 punten?

Bordspel kleuter

41. Zeeslag

Geraakt en ook gezonken! Gebruik jouw beste strategie om dit boeiende zeeslag spel met boten te gaan winnen. Draagbare cassette met dit centraal paneel. Inhoud: 16 boten, 120 rode en ook 240 witte prikkers.

zeeslag

42. Monopoly Dragonball Z

Speciale uitgave van Monopoly in stijl van de Dragon Ball Z. De Z Fighters bevinden zich in ’n epische strijd om ontroerend goed. Rekruteer de legendarische krijgers, zoals deze bekende GOKU, VEGETA en GOHAN om te helpen bij dit avontuur van Dragon Ball Z! 

43. Plop Spel

Een doos boordevol spelletjes, dat is Plop 20-in-1! Speel jij graag een leuke Plop Memo of een spannende domino? Waag je liever jouw kans in de Kabouterlotto of wil je jouw geluk testen met de Kabouterbingo? Kies jij maar! En alsof dat dan niet genoeg is, zitten in deze doos ook nog ’n pak leuke dobbelspellen, kaartspellen en zelfs 2 daadwerkelijke bordspellen! 

plop

44. Alladdin and the mag Lamp

Bordspel kleuter vinden? Aladdin en de Wonderlamp kan op 2 verschillende manieren gespeeld worden: coöperatief (met elkander) of competitief (tegen elkander).  Competitief: ’t spel tegen elkaar te spelen. De boze tovenaar Mustafa is op zoek naar vijf magische edelstenen die zijn verborgen  in de Arabische woestijn.

Alladin

45. Pirates stratego

Met Stratego Pirates van Jumbo ben jij misschien wel de stoerste piraat van de zee! Kapitein Roderick Roodbaard gaat onverschrokken voorop in de strijd. Tijdens ’t spannende spel Stratego Pirates liggen d’r twee reusachtige piratenschepen van plastic dicht bij elkander

bordspellen voor kinderen

46. Goki knikkerspel

Beste speelgoed voor kinderen 2021 vinden?Dit is eeen mooie houten knikkerpot. Jij raakt jouw knikker nu ook nooit meer kwijt dankzij de knikkerzak. Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker knikkeren en versla ze allemaal!

knikkerputje

47. PJ masks

Liever bordspel met dieren vinden? Slechterik Romeo wil de speelgoedwinkels van de stad plunderen.
Verander ’s nachts in de drie dappere PJ Masks pyjamahelden Owlette, Gekko en Catboy en probeer samen z’n plan te dwarsbomen! Zolang jullie deze maskers op hebben, hebben jullie een heldere blik en zien jullie welk speelgoed gestolen zal worden. 

pjmasks

48. Monopoly Junior

Monopoly Junior is voor de kids! Jij leert op de leukste manier geld verdienen en winnen. Met dit enorm snelle, spannende en ook gemakkelijk te leren spel voor spelers vanaf zo’n 5 jaar oud, laat je je kinderen kennismaken met ’n leven lang Monopoly speelplezier. Race over dit bord, koop ieder vakje waarop je eindigt, geld en pak de kanskaarten. 

monopoly

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo