Beste bordspellen ooit

Beste bordspellen ooit vinden? Bekijk dit artikel met de top 34 beste bordspellen die ooit gemaakt zijn. Van Trionimos tot aan party & co en van stratego tot aan rummikub.

1. Trionimos Deluxe

Het originele Triominos spel in een luxe uitvoering! Tiominos is een bijzonder tactisch spel met driehoekige, genummerde stenen. Zoek jouw kansen, leg ze heel snel aan en scoor zo veel mogelijk punten. Bij dit spel gaat ’t niet alleen om het inzicht maar ook om tactisch spelen. Sommige aangelegde figuren leveren jou namelijk ook veel punten op!

2. De betoverde doolhof

Doolhof van Ravensburger is een geestig spel vol verrassingen. Telkens veranderen de gangen; het lijkt wel of het er spookt. De schat lag net nog helemaal daar! Het doolhof van lijkt wel betoverd. Wie weet ondanks die betovering toch de geheimzinnige voorwerpen en schatten te vinden?

3. reuze ganzenbord

Beste bordspellen ooit vinden? Deze klassieker wordt nog zeker dagelijks door vele mensen met plezier gespeeld. Nu is ‘ie ook verkrijgbaar in een enorm grote uitvoering met ’n mooi speelbord van maar liefst 52 x 68 centimeter en daarbij zes houten ganzen van hoogwaardige kwaliteit.

4. Trivial Pursuit

Verzamel jouw vrienden voor het trivia-spel waarmee het allemaal begon! De klassieke editie van dit Trivial Pursuit spel biedt ’t bekende en ook enorm geliefde spel, maar dan met het retro-uiterlijk van deze jaren 80! Met deze klassieke speelwijze op het bekende speelbord en 2400 vragen in 6 categorieën

trivial pursuit

5. Jeu de Dames

Dammen behoort tot de alleroudste spellen die ons bekend zijn. De spelregels ervan zijn ook bijzonder gemakkelijk te leren, kinderen vanaf de 5 jaar leren het zo en de mogelijkheden zijn dan ook oneindig. Dit product bevatten mooie houten damschijven.

jeu de dames

6. Party & Co Family

Top 10 bordspellen vinden? Het spel kan in meerdere teams (maximaal 3 teams van 2 of meer spelers) gespeeld worden of met maximaal 3 individuen. Verdeel al de spelers dan in teams. Kies met welke kant van dit speelbord je wil gaan spelen: het normale parcours duurt ongeveer 50 minuten. Het korte parcours duurt ongeveer 25 minuten.

Beste bordspellen ooit

7. Stratego

Stratego Original: Val aan en verover je vlag! Keer op keer probeert de luitenant Jan Zonderland samen met zijn kameraden de vlag van de Roodjassen te kunnen gaan veroveren. Het leger van deze Blauwhemden is al ’n heel stuk verzwakt, maar de mannen geven niet op. Wil jij de luitenant helpen om dit leger van de Roodjassen te verslaan?

stratego

8. Rummikub

Het alombekende spel Rummikub! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op jouw plankje. Wie legt dan de slimste combinaties? Ben jij degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.

bekende bordspellen

9. Pim Pam Pet

Beste bordspellen ooit vinden? Pim Pam Pet Original van Jumbo is veelvuldig gespeeld, en is ’n vraag- en antwoordspel voor heel de familie! De draaischijf bepaalt jouw beginletter van jouw antwoord. Welke speler reageert er dan het snelst?

Pim Pam Pet

10. Monopoly

Dit is ’t beroemde vastgoedspel voor snelle onderhandelaars waarin de spelers kopen, verkopen, onderhandelen en ruilen om de ultieme rijkdom te gaan behalen. In deze vernieuwde versie van het klassieke spel zijn de badeend, de tyrannosaurus rex en de pinguïn aan je pionnen familie toegevoegd.

11. Catan

Het Catan basisspel is de nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu miniaturen en ook dit artwork is dan volledig aangepast. Zo kun je jezelf nog meer inleven in de wereld van Catan.

12. Mens erger je niet

Mens Erger Je Niet!, wie kent ’t niet? De originele uitvoering van ’t meest gespeelde spel! De manier om regenachtige zondagmiddagen dan door te kunnen komen, al is Mens Erger Je Niet eigenlijk altijd ’n vermakelijk spel. En denk erom als het niet gaat zoals je wilt: mens, erger jezelf niet!

bekende bordspellen

13. 30 Seconds

Bordspel met dieren vinden? Je speelt in twee teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van je 5 begrippen op ’n kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie dan dus raden, des te meer velden jullie op dit speelbord vooruit mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in gaan brengen. 

30 seconds partyspel

Beste bordspellen ooit

14. Wie is het?

Elke speler kiest ’n geheime figuur en probeert dan met behulp van ja- en nee-vragen uit te vinden wie deze geheime figuur van de tegenstander is. Als jij dan denkt dat jij weet wie de tegenstander heeft gekozen, mag jij raden. Maar pas op, want als jij fout raadt, verlies je het spel! 

15. Cluedo

Soms moet jij liegen om de waarheid aan ’t licht te brengen in het Cluedo Leugenaars Editie bordspel waarin de spelers aan deze hand van de onderzoekskaarten (6 leugenkaarten en ook 6 waarheidskaarten) proberen te achterhalen wie Dr. Black vermoord heeft in ’t herenhuis.

cluedo

16. Risk

Verover de wereld in een strategische spel. Nu met deze verbeterde figuren en vernieuwde Missiekaarten. In het Risk spel is ’t doel enorm eenvoudig: deze spelers proberen de gebieden van hun tegenstanders te veroveren door ’n leger op te bouwen, hun troepen naar een ander gebied te verplaatsen en ook de strijd aan te gaan. 

risk

17. Rummikub

Beste bordspellen ooit vinden? Het overbekende familiespel Rummikub nu met extra grote speelplanken en extra grote speelstenen. Ideaal voor slechtzienden. Wie legt de slimste combinaties? Een spelletje dat inzicht, durf en tactiek combineert.

18. 30 Seconds uitbreiding

Deze set bevat 240 kaarten en ook 2400 begrippen, waaronder meer dan wel 1000 nieuwe. Oude begrippen zijn met de andere gecombineerd, waardoor spelers die ’t basisspel vaker hebben gespeeld geen voordeel meer gaan hebben. Met deze upgradeset beleef jij dit spectaculair partyspel voor teams opnieuw.

19. 30 Seconds

Beste bordspellen ooit vinden? Speciale kindereditie van het spectaculair partyspel 30 Seconds voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Jij speelt dan in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op ’n kaartje te omschrijven. 

20. Monopoly slechte verliezers

Hier is ’t bordspel Monopoly voor de slechte verliezers. Deze enorm hilarische variatie op het Monopoly-spel maakt winnaars van deze verliezers. Spelers verdienen geld door dingen te doen die doorgaans frustrerend zijn in ’t spel, zoals naar de gevangenis gaan, huur betalen of helemaal bankroet gaan.

monopoly

21. 30 Seconds everyday life

De spelers vormen de teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van deze 5 begrippen op ’n kaartje te omschrijven. Weet jij dan bijvoorbeeld moederskindje, gehoorapparaat of adrenalinekick uit te leggen zonder deze woorden te gaan benoemen? Maar pas op de zandloper, want jij hebt maar 30 Seconds! 

Beste bordspellen ooit

22. Monopoly Efteling

Beste bordspellen ooit vinden? In deze betoverende editie van ’t bekende spel Monopoly ontdek jij de Efteling op een compleet nieuwe manier. Jij bezoekt het park wellicht niet, maar wordt misschien wel de allesbepalende directeur van de Wereld vol met Wonderen!l

monopoly

23. Catan Piraten & Ontdekkers

De Kolonisten van Catan Piraten en de Ontdekkers is de vierde grote uitbreiding op dit populairste bordspel van de afgelopen decennia. Met de verscheidene scenario’s, waarbij de nieuwe spelregels stap voor stap dan zullen worden geïntroduceerd. In deze uitbreiding staat ’t ontdekken van nieuwe gebieden centraal. 

24. Monopoly Friends

Beste bordspellen ooit vinden? Word één van de Friends en speel dan de Friends-editie van Monopoly, gebaseerd op een van je best bekeken sitcoms op tv. Kruip in de huid van personen zoals de Ross, Rachel, Phoebe, Monica.

25. Beverbende

In Beverbende gaan tactiek en geheugen hand in hand. Jij hebt 4 kaarten met strafpunten gedekt voor je liggen, maar jij mag er maar twee bekijken. Als jij dan aan de beurt bent, trek je ’n kaart en doe je daar een actie mee. Zo kun jij de kaart tegen één van je gedekte kaarten ruilen of zelfs invloed uitoefenen op deze kaarten van de andere spelers. Als je de minste strafpunten hebt, win je de ronde.

beverbende

26. Dobble 

Er zijn 55 kaarten waarop steeds 8 symbolen afgebeeld zullen staan. Je kunt vijf spelvariaties spelen met de Dobble. Welke spelversie jij ook speelt, je moet steeds proberen om als allereerste ’t identieke symbool tussen twee kaarten te vinden en te gaan benoemen. Vervolgens mag jij een kaart nemen.

dobble spel

27. Uno

Het doel van het spel? Troef de eerder gespeelde kaart met ’n kaart van dezelfde kleur of hetzelfde symbool. Maar let dan wel goed op deze actiekaarten en hou het bluffen van de tegenstander in de gaten! Beste bordspellen ooit vinden doe je hier.

 

populairste bordspellen

28. Shit Happens

Shit happens.. Ja ’t leven valt niet mee.. Shit Happens is ’n hilarisch en weerzinwekkend, maar levensecht partyspel. Je komt allerlei ongewenste situaties tegen die jij moet jij dan rangschikken op je ‘lane of pain’ die loopt van 1 tot 100. Wat is erger? “Jouw vader in z’n nakie zien” of “elke nacht in je bed plassen”?

Beste bordspellen ooit 

29. Ligretto

In ’t superpopulaire kaartspel Ligretto proberen de spelers zo snel mogelijk van hun kaarten af te gaan komen. Een razendsnel spel, waarbij snelheid, goede combinaties en ook snelle reactie van groot belang zijn! Iedereen speelt dan tegelijk, waardoor er vaak hilarische situaties ontstaan. Het basisspel Ligretto Blauw is geschikt voor 2 tot aan 4 spelers.

30. Exploding Kittens

Deze speciale NSFW 18+ editie van ’t spel bevat de volledige versie van Exploding Kittens, maar ’t artwork op iedere kaart is vervangen door expliciete inhoud die te aanstootgevend is voor dit standaard Exploding Kittens spel.

beste kaartspellen 2021

31. Set

Beste bordspellen ooit vinden? Er liggen 12 kaarten met de gekleurde symbolen op tafel. De symbolen hebben vier eigenschappen in drie variaties: ’n kleur, ’n hoeveelheid, een ook vulling en ’n vorm. Alle spelers zoeken nu tegelijkertijd naar ’n set. 

set

32. Boonanza

Hak, ik heb jou! Boonanza. De boon is ’n eigenzinnig gewas, en gedijt uitsluitend in gezelschap van z’n soortgenoten. Bonenkwekers moeten hier rekening mee houden en investeren bij voorkeur in maximaal twee of zo ongeveer drie soorten. Gelukkig kunnen ze dan hun overtollige bonen aan de collega’s verhandelen. Welke bonen zijn ’t schaarst en het lucratiefst? 

33. Cards against humanity

Cards Against Humanity is the party game for horrible people. Unlike most of the party games you’ve ever played  before, Cards Against Humanity is as despicable and also awkward as you and also most of your friends. Bordspellen voor kleuters vinden? Check dit.

34. Imploding kittens

Beste bordspellen ooit vinden? Imploding Kittens is de eerste uitbreiding voor ’t prijswinnende kaartspel Exploding Kittens, dat wordt gezien als één van de beste kaartspellen. Dit spel is alleen speelbaar als jij het kaartspel Exploding Kittens in bezit hebt. Bordspellen voor meiden vinden? Bekijk dit.

imploding kittens

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo