gezelschapsspel 5 jaar

Gezelschapsspel 5 jaar vinden? In dit artikel kom je allerlei opties tegen om voor een 5 jarig kind een leuk bordspel te vinden. Van Stef stuntpiloot tot aan knappe koppen en van stratego jr. tot aan the dentist. Voor iedereen is er wel een leuk spel te vinden.

1. Stef stuntpiloot

Met Stef Stuntpiloot wordt het gegarandeerd een hilarische bedoening. Stef vliegt steeds langs jouw kippenhok. Kun jij dan jouw kippen beschermen tegen Stef en zijn stuiterende stuntvliegtuig? Druk op tijd op de arm zodat Stef weer omhoog vliegt en jouw kippen mist, maar probeer hem tegelijkertijd zo te lanceren dat de kippen van je medespelers wel sneuvelen.

2. Monopoly Junior

Monopoly Junior is voor de kids! Je leert op de allerleukste manier geld verdienen en winnen. Met dit enorm snelle, spannende en ook gemakkelijk te leren spel voor spelers vanaf 5 jaar oud, laat jij je kinderen kennismaken met een leven lang Monopoly speelplezier. Race over ’t bord, koop elk vakje waarop je eindigt, verdien geld en pak ook de Kanskaarten. Als één speler geen geld meer heeft, tellen de anderen hoeveel geld zij nodig hebben.

3. Keezenspel

Keezen van ’t merk Clown is een echt Hollands en ook oergezellig bordspel! Keezen is een combinatie van pesten en ook Mens Erger Je Niet.
Deze spelkaart die jij opgooit, bepaalt wat jij met je pion mag doen. Zorg dat je je pionnen als eerste op de thuishonken hebt en probeer met pestkaarten te voorkomen dat jouw tegenspelers hetzelfde doel bereiken! 

Keezenspel

4. 30 Seconds

Speciale kindereditie van ’t spectaculair partyspel 30 Seconds voor teams. Fantastisch voor de grote gezelschappen op feestjes en ook partijen. Jij speelt nu in teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van deze 5 begrippen op ’n kaartje te omschrijven. 

30 seconds

5. Carcassone Junior

Gezelschapsspel 5 jaar vinden? Carcassonne Junior is ’n bewerking van het bekende basisspel “Carcassonne”. Deze vereenvoudigde versie is al geschikt voor de kinderen vanaf 4 jaar oud.

6. Doolhof

Doolhof – de Ravensburger klassieker met het magische spelbord. Al 30 jaar verschuiven miljoenen mensen de gangen en zoeken ze dan naar schatten. En nu kan je voor het eerst het doolhof ook in het donker spelen! Nieuwe schatten komen uit ’t niets tevoorschijn en de gangen lichten op: ’n fascinerende ervaring die kleine en grote spelers versteld laat staan!

doolhof

7. Catan Junior

Piratenvariant van Catan voor kinderen die ’t basisspel nog iets te moeilijk vinden. Je bent een piraat, die probeert ’t eiland te veroveren door daar forten en schepen te gaan bouwen. Daar zijn de grondstoffen voor nodig, die jij met dobbelsteenworpen kunt verdienen. Als je niet de goede grondstoffen hebt, kun jij ruilen met andere spelers, havens, de bank en ook op de markt. 

bordspellen voor kinderen

Gezelschapsspel 5 jaar

8. La Cucaracha

Daar zijn de kakkerlakken alweer! Vliegensvlug schiet er een door de keuken en jaagt iedereen de stuipen op ’t lijf. Nu geen tijd meer kunnen verliezen! Laat ze snel met behulp van ’t uitliggende bestek in jullie vallen lopen. De dobbelsteen geeft aan of jij een vork, mes of lepel draaien mag.

9. Bordspellenverzameling

Deze verzameling spelletjes brengt de plezierigste spelletjes in slechts één doos bij elkaar! Wie helpt de boer Bert ’t best? En wie weet waar de ondeugende dieren zich in deze wei hebben verstopt? 

10. Knappe Koppen

Het bordspel voor de pientere kinderen. Een educatief bordspel gericht op het zelfvertrouwen van ’t kind. Knappe Koppen is het bordspel voor de ouders die graag samen met hun kind leren. De ontwikkeling van ’t kind staat centraal en wordt ook spelenderwijs gestimuleerd. 

11. Nijntje verstoppertje spelen

Dit Nijntje spel is geschikt voor de allerkleinsten! Verstop Nijntje ergens in de kamer, druk op de knop en Nijntje roept om de ongeveer 10 seconden: Ik ben hier! Wie Nijntje als eerste vindt, wint het spel! Wordt geleverd in speciaal nijntje doosje. Voor kinderen van 1 tot 3 jaar.

bordspellen voor kinderen

12. Monopoly Jr

Het klassieke Monopoly Junior spel heeft ’n nieuw jasje: Elektronisch Bankieren! Het biedt kinderen ’n eigentijdse bankervaring omdat dit geld is vervangen door ’n elektronische bankautomaat en door Monopoly bankpasjes. 

bordspellen voor kinderen

13. Ticket to ride mijn eerste reis

Maak nu jouw allereerste reis met de kinderversie van Ticket to Ride! Ticket To Ride: M’n Eerste Reis is gemakkelijk en snel te leren en is daardoor een ideale perfecte kennismaking met de Ticket To Ride spellenserie. 

bordspellen voor kinderen

14. Bonte Ballonnen

gezelschapsspel 5 jaar vinden? Speel samen met Nijntje en d’r vriendjes het spel Ravensburger en Nijntje Bonte Ballonnen bordspel! Kunnen jullie hen helpen om zes verscheidene kleuren ballonnen te verzamelen? Dat vinden niet alleen Nijntje en d’r vriendjes leuk, maar jullie vinden dat vast ook wel! 

bonte ballon

15. Party & Co Junior

Party & Co. Junior is vernieuwd en weer helemaal up to date! Raad wat de anderen voor jou tekenen, gebaren, neuriën, imiteren of beschrijven of geef ’t juiste antwoord op de vraag. Het team dat als allereerste de finish bereikt, is de winnaar!

Party & Co

Gezelschapsspel 5 jaar

16. Mimiq

Grappig en leerzaam spel voor de kinderen en hun ouders. Vraag kaarten aan elkaar door dan gekke gezichten te trekken. Heeft iemand ’n gevraagde kaart niet, dan steekt hij z’n tong uit. Wie de meeste setjes heeft verzameld, wint ook dit knotsgekke spel. 

mimiq

17. Stratego Junior

Bordspellen voor kinderen vinden? Een Junior uitvoering voor ’t succesvolle spel Stratego. Het ontwerp maakt jouw spel aantrekkelijk voor jongens én meisjes. De regels blijven precies hetzelfde. De ridder en de prinses strijden hand in hand om deze vijandelijke vlag te veroveren.

stratego

18. Woezel & Pip

Het klassieke Mens Erger Je Niet spel bordspel in ’n Woezel en Pip jasje! Mens Erger Je Niet Woezel en Pip brengt jouw favoriete vriendjes tot leven in dit aller vrolijkste bordspel! Het is etenstijd en Woezel en Pip willen samen met Charlie en Buurpoes zo snel mogelijk naar huis gaan. Wie brengt als eerste z’n dierenvriendjes thuis?

Woezel & Pip

19. The Dentist

Identity Games Escape Room Dentist is een uitbreidingsset. Dr. Siènski, je tandarts, heeft jou uitgenodigd voor de halfjaarlijkse controle. Met frisse tegenzin heb jij gehoor gegeven aan de oproep en ben jij in zijn behandelstoel beland. Voor jij ’t weet zet hij een kapje over jouw gezicht. Het laatste wat jij hoort is de stem van Dr. Siènski.

the dentist

20. Schetenjacht

Wie heeft d’r een scheet gelaten? In dit grappige spel gaat ’t er om wie kan raden welke speler, de vader speelfiguur in ’t midden op de tafel, ’n scheet heeft doen laten. Al de speler krijgen ’n scheetzak die verbonden is met de vader en houden deze onzichtbaar voor al de anderen onder tafel vast.

Gezelschapsspel 5 jaar

21. Wie is het?

Dit is ’t originele Wie is het? raadspel! Dit Wie is het? spel gaat terug naar deze staande spelcassettes, in plaats van de cassettes die jij vast moet gaan houden. Elke speler kiest ’n geheim figuur en probeert dan met behulp van ja- en nee-vraagjes uit te vinden wie de geheime figuur van de tegenstander is.

wie is het

22. Junior Colorino

Gezelschapsspel 5 jaar vinden? Met Junior Colorino leren kinderen spelenderwijs de basiskleuren te onderscheiden en ordenen. Het spel werd speciaal voor kinds vanaf 2 jaar ontwikkeld en heeft ook extra grote en gekleurde stenen. Het spel helpt bij de ontwikkeling van je fijne motoriek en stimuleert ook de creativiteit.

junior colorino

23. Monopoly Frozen Junior

Bordspellen voor kinderen? Monopoly Junior van de bekende Disneyfilm Frozen. Koningin Elsa heeft d’r sneeuw- en de ijskrachten per ongeluk gebruikt voor zichzelf en d’r vrienden! Reis samen met hen door Arendelle en probeer hun verkilde harten te gaan ontdooien.

24. Ganzenbord 

Deze Ravensburger klassieker en bestseller onder de spellen is geliefd bij deze kinderen en volwassenen in de hele wereld. De spelers moeten proberen met hun gans als eerste ’t doelveld te bereiken.

25. Het magische labyrint

In ’t Magische labyrint hebben de kleine tovenaar leerlingen enkele objecten verloren in de magisch doolhof. Ze proberen al de verloren objecten terug te vinden zonder dat de meester ’t opmerkt. Maar pas op! D’r zijn onzichtbare muren waartegen ze kunnen gaan botsen. Met hun geheugen en vaardigheden moeten ze hun weg vinden door de doolhof.

het magische labyrinth

26. Monopoly junior cars

Monopoly Junior: Cars 3 laat kinderen kennismaken met het spel Monopoly en biedt pionnen en een speelbord rond het thema Cars 3. Eerst kiezen deze spelers hun favoriete Cars 3 figuur als pion. Als ze dan aan de beurt zijn, gooien ze de dobbelstenen en verplaatsen net als in andere Monopoly spellen over het speelbord.

bordspellen voor kinderen

27. Knappe Koppen

In ’t educatieve bordspel draait het niet om te winnen, maar om het proberen! Dierenvrienden is dit bordspel voor ouders die graag samen met hun kind leren, en zo ’t zelfvertrouwen van het kind vergroten. Het aanmoedigen van ’t kind en z’n ontwikkeling staan centraal.

28. Doolhof twist

Door ’t slim draaien van de magische heggen gaan er steeds nieuwe wegen open naar de geheimzinnige wezens en waardevolle schatten.
Met de magische kaarten ben jij nog sneller: vlieg met de goede bosfee of kruip gewoon door gaten in de hegjen.

doolhof

29. Monopoly Nintendo

Fantastische Nintendo editie van ’t bekende Monopoly spel! De meest populaire Nintendo karakters zijn wel aanwezig in deze hele editie, zoals Mario, Luigi en Donkey Kong. Verzamel, koop en ruil om ’n team met jouw favoriete karakters te vormen en ’t spel te kunnen winnen.

bordspellen voor kinderen

30. De Slimste mens ter wereld

Gezelschapsspel 5 jaar vinden? De Slimste Mens ter Wereld Junior is ’n superleuk bordspel, gebaseerd op een populaire TV-quiz. Speciaal voor de jonge spelers van acht jaar en ouder is d’r deze junior uitvoering. 

de slimste mens ter wereld jr

31. Concept Kids

Bordspellen voor kinderen 2021 vinden? Concept Kids Dieren is de kids versie van het Concept die geschikt is voor kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar oud. Dit spel is ’n coöperatief spel, waarbij jij niet tegen elkaar, maar met elkaar speelt.

concept kids

32. iKNOW

Hoeveel Italiaanse gerechten ken je? En hoeveel social media-apps kun je noemen?
Klinkt makkelijk hè, maar deze zandloper tikt de tijd erg snel weg….
iKNOW Hitlist zit vol met leuke, moeilijke, grappige onderwerpen, waarmee jij kennis en je snelheid wordt getest.

iknow hit list

33. 6 In 1

Met de PJ Masks figuren kunnen jullie zes verschillende klassiekers spelen: deze memory, domino, lotto, kwartet en dobbelsteen puzzel en ook het wedstrijdspel „Ga mee naar ’t hoofdkwartier van de PJ Masks“.
Catboy, Owlette, Gekko en ook al deze slechterikken doen mee met deze spellenverzameling en zorgen ook voor veel speelplezier!

34. Piratenbord

Piratenbord is hét bordspel waarbij ’t doel van het spel is om als eerste de schat te bereiken door de route op dit speelbord te volgen. Onderweg naar de schat zul jij verschillende soorten gebeurtenissen tegenkomen. 

35. Master Logic

Achterhaal door logisch denken de kleurencombinatie van je tegenstander. Probeer deze code te gaan kraken in zo weinig mogelijk beurten!

bordspellen voor kinderen

36. Zeeslag

Geraakt en ook gezonken! Gebruik jouw beste strategie om dit boeiende zeeslag spel met boten te gaan winnen. Draagbare cassette met dit centraal paneel. Inhoud: 16 boten, 120 rode en ook 240 witte prikkers.

zeeslag

Gezelschapsspel 5 jaar

37. Malle Getallen

Oefen spelenderwijs optellen van 1 tot 20 met deze leuke kwartetten. Zoek de tegenstander die jouw ontbrekende kwartetkaarten heeft. Los je de rekensom goed op, dan krijg jij deze kaart. De oplossing controleer je met de magische envelop.

38. Alladdin and the mag Lamp

Gezelschapsspel 5 jaar vinden? Aladdin en de Wonderlamp kan op 2 verschillende manieren gespeeld worden: coöperatief (met elkaar) of competitief (tegen elkaar).  Competitief: ’t spel tegen elkander spelen. De boze tovenaar Mustafa is op zoek naar vijf magische edelstenen die zijn verborgen  in de Arabische woestijn. Bordspellen voor kinderen van 4 jaar oud?

Alladin

39. Spoken trap

Je begint in dit spannende geheugenspel onderaan de trap en probeert als allereerste boven te zijn. Het oude spook dat in deze top van de toren woont, verandert je pion echter in de loop van het spel in een spook, zodat jij goed moet onthouden waar je pion staat. En dat is nog niet zo eenvoudig, want die wisselen nogal ’s met elkaar van plaats.

40. Eurovision song contest

Gezien op de TV. Creëer jouw eigen Songfestival! Doe met je eigen inzending mee met ’t Songfestival en probeer zo veel mogelijk punten te kunnen scoren. Test jouw kennis, bereid je eigen optreden voor en neem deel aan ’t meest populaire Songfestival! Ontvang jij die 12 punten?

41. Buurman & Buurman

In dit kaartenhuis spel proberen de twee teams ’n zo hoog mogelijk kaartenhuis te bouwen. Dit klinkt makkelijker dan het is; probeer maar eens een kaartenhuis te bouwen met de ogen dicht of terwijl je op één staat! Natuurlijk komen Buurman & Buurman jullie ook ’n handje helpen, maar of dat het nou makkelijker maakt!?

bordspellen voor kinderen

42. Woezel & Pip

Deze zoekplaten helpen jouw kind bij het leren herkennen van emoties bij anderen en ook bij zichzelf. Ontdek deze verschillende emoties van Woezel & Pip en hun vriendjes en leg de juiste emotiekaartjes  danop de juiste plek. Spelenderwijs leren de kleuters gevoelens onder woorden te brengen.k

Gezelschapsspel 5 jaar

43. Plop Spel

Een doos boordevol spelletjes, dat is Plop 20-in-1! Speel jij graag een leuke Plop Memo of een spannende domino? Waag je liever jouw kans in de Kabouterlotto of wil je jouw geluk testen met de Kabouterbingo? Kies jij maar! En alsof dat niet genoeg is, zitten in deze doos ook nog ’n pak leuke dobbelspellen, kaartspellen en zelfs 2 daadwerkelijke bordspellen! 

plop

44. Spookhuis

Spookhuis is ’n spannend bordspel voor kids vanaf 8 jaar. Wie is de beste Spokenjager? Ga ’t spookhuis naar binnen en ontdek dan welke spoken jij tegenkomt. Probeer zo snel mogelijk een spook en ’n wapen te vangen. Wie de meeste spoken verzamelt is dan de winnaar!

spookhuis

45. Monopoly Dragonball Z

Speciale uitgave van Monopoly in stijl van de Dragon Ball Z. De Z Fighters bevinden zich in ’n epische strijd om ontroerend goed. Rekruteer legendarische krijgers, zoals de bekende GOKU, VEGETA en GOHAN om te helpen bij dit avontuur van Dragon Ball Z! 

46. PJ masks

Slechterik Romeo wil de speelgoedwinkels van de stad plunderen.
Verander ’s nachts in de drie dappere PJ Masks pyjamahelden Owlette, Gekko en Catboy en probeer samen z’n plan te dwarsbomen! Zolang jullie de maskers op hebben, hebben jullie een heldere blik en zien jullie welk speelgoed gestolen zal worden. Gezelschapsspel 5 jaar vinden? Check dit artikel.

pjmasks

47. Goki knikkerspel

Gezelschapsspel 5 jaar vinden? Dit is eeen mooie houten knikkerpot. Jij raakt je knikker nu ook nooit meer kwijt dankzij de knikkerzak. Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker knikkeren en versla ze allemaal! 

knikkerputje

48. Monopoly Junior

Monopoly Junior is voor de kids! Jij leert op de leukste manier geld verdienen en te winnen. Met dit snelle, spannende en ook gemakkelijk te leren spel voor spelers vanaf 5 jaar oud, laat je je kinderen kennismaken met ’n leven lang Monopoly speelplezier. Race over het bord, koop ieder vakje waarop je eindigt, verdien geld en pak de kanskaarten. 

monopoly

Gezelschapsspel 5 jaar 

49. Pirates stratego

Gezelschapsspel 5 jaar oud vinden? Met Stratego Pirates van Jumbo ben jij misschien wel de stoerste piraat van de hele zee! Kapitein Roderick Roodbaard gaat onverschrokken voorop in deze strijd. Tijdens ’t spannende spel Stratego Pirates liggen er twee reusachtige piratenschepen van plastic dicht bij elkander. Bordspellen voor een kind van 4 jaar oud vinden? Check dit.

bordspellen voor kinderen

Meer bordspellen voor kinderen vinden? Check hier dit artikel.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo