Gezelschapsspel kind 4 jaar

Gezelschapsspel kind 4 jaar vinden? Check dit artikel om erachter te komen wat de leukste bordspellen voor kinderen zijn. Van keezenspel tot aan knappe koppen en van de doolhof tot aan catan. Hier vind je de leukste bodspellen voor kinderen van 4 jaar oud.

1. Carcassone Junior

Gezelschapsspel kind 4 jaar vinden? Carcassonne Junior is ’n bewerking van het bekende basisspel “Carcassonne”. Deze vereenvoudigde versie is al geschikt voor de kids vanaf 4 jaar.

2. Nijntje verstoppertje spelen

Dit Nijntje spel is geschikt voor de allerkleinsten! Verstop Nijntje ergens in de kamer, druk op de knop en Nijntje roept om de 10 seconden: Ik ben hier! Wie Nijntje als eerste vindt, wint dan het spel! Wordt geleverd in speciaal nijntje doosje. Voor kinderen van 1 tot 3 jaar.

bordspellen voor kinderen

3. 30 Seconds

Speciale kindereditie van ’t spectaculair partyspel 30 Seconds voor teams. Fantastisch voor de grote gezelschappen op feestjes en ook partijen. Jij speelt in verschillende teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van deze 5 begrippen op ’n kaartje te omschrijven. 

30 seconds

Gezelschapsspel kind 4 jaar oud

4. Monopoly Junior

Monopoly Junior is voor de kids! Je leert op de allerleukste manier geld verdienen en winnen. Met dit bijzonder snelle, spannende en ook gemakkelijk te leren spel voor spelers vanaf 5 jaar oud, laat jij je kinderen kennismaken met een leven lang Monopoly speelplezier. Race over ’t bord, koop elk vakje waarop je eindigt, verdien geld en pak ook de Kanskaarten. Als één speler geen geld meer heeft, tellen de anderen hoeveel geld zij nodig hebben.

5. Catan Junior

Piratenvariant van Catan voor kinderen die ’t basisspel nog iets te moeilijk vinden. Je bent een piraat, die probeert ’t eiland te veroveren door daar forten en schepen te gaan bouwen. Daar zijn dan grondstoffen voor nodig, die jij met dobbelsteenworpen kunt verdienen. Als je niet de goede grondstoffen hebt, kun jij ruilen met andere spelers, havens, de bank en ook op de markt. 

bordspellen voor kinderen

6. Doolhof

Doolhof – de Ravensburger klassieker met het magische spelbord. Al 30 jaar verschuiven miljoenen mensen de gangen en zoeken ze dan naar de schatten. En nu kan je voor het eerst het doolhof ook in het donker spelen! Nieuwe schatten komen uit ’t niets tevoorschijn en de gangen lichten op: ’n fascinerende ervaring die kleine en grote spelers versteld laat staan!

doolhof

7. Bordspellenverzameling

Gezelschapsspel kind 4 jaar oud vinden? Deze verzameling spelletjes brengt dan de plezierigste spelletjes in slechts één doos bij elkaar! Wie helpt boer Bert ’t best? En wie weet waar de ondeugende dieren zich in deze wei hebben verstopt? 

8. Stef stuntpiloot

Met Stef Stuntpiloot wordt het gegarandeerd een hilarische bedoening. Stef vliegt steeds langs jouw kippenhok. Kun jij jouw kippen beschermen tegen Stef en zijn stuiterende stuntvliegtuig? Druk op tijd op de arm zodat Stef weer omhoog vliegt en je kippen mist, maar probeer hem tegelijkertijd zo te lanceren dat de kippen van je medespelers wel sneuvelen.

9. Keezenspel

Keezen van ’t merk Clown is een echt Hollands en ook oergezellig bordspel! Keezen is een combinatie van pesten en ook Mens Erger Je Niet.
De spelkaart die je opgooit, bepaalt wat jij met je pion mag doen. Zorg dat je je pionnen als eerste op de thuishonken hebt en probeer met pestkaarten te voorkomen dat jouw tegenspelers hetzelfde doel bereiken! 

Keezenspel

10. Party & Co Junior

Party & Co. Junior is vernieuwd en weer helemaal up to date! Raad wat de anderen voor jou tekenen, gebaren, neuriën, imiteren of beschrijven of geef dan ’t juiste antwoord op een vraag. Het team dat als allereerste de finish bereikt, is de winnaar!

Party & Co

Gezelschapsspel kind 4 jaar

11. Mimiq

Gezelschapsspel kind 4 jaar vinden? Grappig en leerzaam spel voor de kinderen en hun ouders. Vraag kaarten aan elkaar door dan gekke gezichten te trekken. Heeft iemand ’n gevraagde kaart niet, dan steekt hij zijn tong uit. Wie de meeste setjes heeft verzameld, wint ook dit knotsgekke spel. 

mimiq

12. La Cucaracha

Daar zijn de kakkerlakken alweer! Vliegensvlug schiet er een door de keuken en jaagt iedereen de stuipen op ’t lijf. Nu zeker geen tijd meer verliezen! Laat ze snel met behulp van ’t uitliggende bestek in jullie vallen lopen. De dobbelsteen geeft aan of jij een vork, mes of lepel draaien mag.

13. Ticket to ride mijn eerste reis

Maak nu jouw allereerste reis met de kinderversie van Ticket to Ride! Ticket To Ride: M’n Eerste Reis is gemakkelijk en snel te kunnen leren en is daardoor ’n perfecte kennismaking met de Ticket To Ride spellenserie. 

bordspellen voor kinderen

14. Knappe Koppen

Het bordspel voor de pientere kinderen. Een educatief bordspel gericht op het zelfvertrouwen van ’t kind. Knappe Koppen is dit bordspel voor ouders die graag samen met hun kind leren. De ontwikkeling van ’t kind staat centraal en wordt ook spelenderwijs gestimuleerd. 

15. Bonte Ballonnen

 Speel samen met Nijntje en d’r vriendjes het spel Ravensburger en Nijntje Bonte Ballonnen bordspel! Kunnen jullie hen helpen om zes verscheidene kleuren ballonnen te gaan verzamelen? Dat vinden niet alleen Nijntje en d’r vriendjes leuk, maar jullie vinden dat vast ook wel! 

bonte ballon

16. Monopoly Jr

Het klassieke Monopoly Junior spel heeft ’n nieuw jasje: Elektronisch Bankieren! Het biedt kinderen ’n eigentijdse bankervaring omdat dit geld is vervangen door ’n elektronische bankautomaat en door Monopoly bankpasjes. 

bordspellen voor kinderen

17. Woezel & Pip

Het klassieke Mens Erger Je Niet spel bordspel in ’n Woezel en Pip jasje! Mens Erger Je Niet Woezel en Pip brengt jouw favoriete vriendjes tot leven in ’t aller vrolijkste bordspel! Het is etenstijd en Woezel en Pip willen ook samen met Charlie en Buurpoes zo snel mogelijk naar huis gaan. Wie brengt als eerste z’n dierenvriendjes thuis?

Woezel & Pip

18. The Dentist

Identity Games Escape Room Dentist is een uitbreidingsset. Dr. Siènski, je tandarts, heeft jou uitgenodigd voor de halfjaarlijkse controle. Met frisse tegenzin heb jij dan gehoor gegeven aan de oproep en ben jij in zijn behandelstoel beland. Voor jij ’t weet zet hij een kapje over je gezicht. Het laatste wat jij hoort is de stem van Dr. Siènski.

the dentist

19. Schetenjacht

Wie heeft d’r een scheet gelaten? In dit grappige spel gaat ’t er om wie kan raden welke speler, de vader speelfiguur in ’t midden op deze tafel, ’n scheet heeft doen laten. Alle speler krijgen ’n scheetzak die verbonden is met de vader en houden deze onzichtbaar voor al de anderen onder tafel vast.

20. Stratego Junior

Gezelschapsspel kind 4 jaar oud vinden? Een Junior uitvoering voor ’t succesvolle spel Stratego. Het ontwerp maakt je spel aantrekkelijk voor jongens én meisjes. Deze regels blijven precies hetzelfde. De ridder en de prinses strijden hand in hand om deze vijandelijke vlag te veroveren.

stratego

Gezelschapsspel kind 4 jaar

21. Junior Colorino

Met Junior Colorino leren kinderen spelenderwijs de basiskleuren te onderscheiden en ordenen. Het spel werd speciaal voor kids vanaf 2 jaar ontwikkeld en heeft extra grote en gekleurde stenen. Het spel helpt bij de ontwikkeling van je fijne motoriek en stimuleert ook de creativiteit.

junior colorino

22. Het magische labyrint

In ’t Magische labyrint hebben de kleine tovenaar leerlingen enkele objecten verloren in de magisch doolhof. Ze proberen alle verloren objecten terug te gaan vinden zonder dat de meester ’t opmerkt. Maar pas op! D’r zijn onzichtbare muren waartegen ze kunnen gaan botsen. Met hun geheugen en vaardigheden moeten ze hun weg vinden door de doolhof.

het magische labyrinth

23. Monopoly junior cars

Monopoly Junior: Cars 3 laat kinderen kennismaken met het spel Monopoly en biedt pionnen en een speelbord rond ’t thema Cars 3. Eerst kiezen de spelers hun favoriete Cars 3 figuur als pion. Als ze dan aan de beurt zijn, gooien ze de dobbelstenen en verplaatsen net als in andere Monopoly spellen over het speelbord.

bordspellen voor kinderen

24. Ganzenbord 

Deze Ravensburger klassieker en bestseller onder de spellen is geliefd bij de kinderen en volwassenen in de hele wereld. De spelers moeten proberen met hun gans als allereerste ’t doelveld te bereiken.

25. Monopoly Frozen Junior

Bordspellen voor kinderen? Monopoly Junior van de bekende Disneyfilm Frozen. Koningin Elsa heeft d’r sneeuw- en ijskrachten per ongeluk gebruikt voor zichzelf en d’r vrienden! Reis samen met hen door Arendelle en probeer dan hun verkilde harten te gaan ontdooien.

26. Wie is het?

Dit is ’t originele Wie is het? raadspel! Dit Wie is het? spel gaat terug naar deze staande spelcassettes, in plaats van deze cassettes die jij vast moet houden. Elke speler kiest ’n geheim figuur en probeert dan met behulp van ja- en nee-vraagjes uit te vinden wie de geheime figuur van de tegenstander is.

wie is het

27. iKNOW

Hoeveel Italiaanse gerechten ken je? En hoeveel social media-apps kun je noemen?
Klinkt makkelijk hè, maar deze zandloper tikt de tijd erg snel weg….
iKNOW Hitlist zit vol met leuke, moeilijke, grappige onderwerpen, waarmee jij kennis en je snelheid wordt getest.

iknow hit list

28. Doolhof twist

Door ’t slim draaien van de magische heggen gaan er steeds nieuwe wegen open naar de geheimzinnige wezens en waardevolle schatten.
Met magische kaarten ben jij dan nog sneller: vlieg met de goede bosfee of kruip gewoon door gaten in de hegjen.

doolhof

29. Knappe Koppen

In ’t educatieve bordspel draait het niet om te winnen, maar om het proberen! Dierenvrienden is ’n bordspel voor ouders die dan graag samen met hun kind leren, en zo ’t zelfvertrouwen van het kind vergroten. Het aanmoedigen van ’t kind en z’n ontwikkeling staan centraal.

30. Concept Kids

Gezelschapsspel kind 4 jaar oud vinden? Concept Kids Dieren is de kids versie van het Concept die geschikt is voor kinderen vanaf de leeftijd van 4 jaar oud. Dit spel is ’n coöperatief spel, waarbij jij niet tegen elkaar, maar met elkaar speelt.

concept kids

31. Monopoly Nintendo

Fantastische Nintendo editie van ’t bekende Monopoly spel! De meest populaire Nintendo karakters zijn aanwezig in deze hele editie, zoals Mario, Luigi en ook Donkey Kong. Verzamel, koop en ruil om ’n team met jouw favoriete karakters te vormen en ’t spel te kunnen winnen.

bordspellen voor kinderen

Bordspellen kind van 4 jaar

32. De Slimste mens ter wereld

Gezelschapsspel kind 4 jaar vinden? De Slimste Mens ter Wereld Junior is ’n superleuk bordspel, gebaseerd op deze populaire TV-quiz. Speciaal voor deze jonge spelers van acht jaar en ouder is d’r deze junior uitvoering. 

de slimste mens ter wereld jr

33. Eurovision song contest

Gezien op de TV. Creëer jouw eigen Songfestival! Doe met je eigen inzending mee met ’t Songfestival en probeer zo veel mogelijk punten te gaan scoren. Test jouw kennis, bereid je eigen optreden voor en neem deel aan ’t meest populaire Songfestival! Ontvang jij die 12 punten?

34. 6 In 1

Met de PJ Masks figuren kunnen jullie zes verschillende klassiekers spelen: deze memory, domino, lotto, kwartet en dobbelsteen puzzel en ook dit wedstrijdspel „Ga mee naar ’t hoofdkwartier van de PJ Masks“.
Catboy, Owlette, Gekko en ook al de slechterikken doen mee met deze spellenverzameling en zorgen ook voor veel speelplezier!

35. Piratenbord

Piratenbord is hét bordspel waarbij ’t doel van het spel is om als eerste de schat te bereiken door de route op ’t speelbord te volgen. Onderweg naar de schat zul jij verschillende soorten gebeurtenissen tegenkomen. 

36. Malle Getallen

Oefen spelenderwijs optellen van 1 tot 20 met deze leuke kwartetten. Zoek de tegenstander die jouw ontbrekende kwartetkaarten heeft. Los jij de rekensom goed op, dan krijg jij de kaart. De oplossing controleer je met de magische envelop.

37. Woezel & Pip

Deze zoekplaten helpen jouw kind bij het leren herkennen van emoties bij anderen en ook bij zichzelf. Ontdek deze verschillende emoties van Woezel & Pip en hun vriendjes en leg de juiste emotiekaartjes  danop de juiste plek. Spelenderwijs leren de kleuters gevoelens onder woorden te brengen.

Ga je op reis en ben je voornemens ook op reis leuke spelletjes te doen? Het is soms lastig om leuke spellen te vinden voor kinderen. Daarom hebben we hier een lijstje gemaakt met allerlei leuke mogelijkheden.

38. Monopoly Junior

Monopoly Junior is voor de kids! Jij leert op de leukste manier geld verdienen en winnen. Met dit snelle, spannende en ook gemakkelijk te leren spel voor de spelers vanaf 5 jaar oud, laat je je kinderen kennismaken met ’n leven lang Monopoly speelplezier. Race over het bord, koop ieder vakje waarop je eindigt, verdien geld en pak de kanskaarten. 

monopoly

39. Master Logic

Gezelschapsspel kind 4 jaar oud vinden? Achterhaal door logisch denken de kleurencombinatie van je tegenstander. Probeer dan de code te gaan kraken in zo weinig mogelijk beurten!

bordspellen voor kinderen

40. Spoken trap

Je begint in dit spannende geheugenspel onderaan de trap en probeert als allereerste boven te zijn. Het oude spook dat in de top van de toren woont, verandert jouw pion echter in de loop van het spel in een spook, zodat jij goed moet onthouden waar je pion staat. En dat is nog niet zo eenvoudig, want die wisselen nogal ’s met elkaar van plaats.

Gezelschapsspel kind 4 jaar

41. Zeeslag

Geraakt en ook gezonken! Gebruik jouw beste strategie om dit boeiende zeeslag spel met de boten te gaan winnen. Draagbare cassette met het centraal paneel. Inhoud: 16 boten, 120 rode en ook 240 witte prikkers.

zeeslag

42. Pirates stratego

Gezelschapsspel kind 4 jaar oud vinden? Met Stratego Pirates van Jumbo ben jij misschien wel deze stoerste piraat van de zee! Kapitein Roderick Roodbaard gaat onverschrokken voorop in deze strijd. Tijdens ’t spannende spel Stratego Pirates liggen er twee reusachtige piratenschepen van plastic dicht bij elkander. 

bordspellen voor kinderen

43. Buurman & Buurman

In dit kaartenhuis spel proberen de twee teams ’n zo hoog mogelijk kaartenhuis te bouwen. Dit klinkt makkelijker dan het is; probeer maar eens een kaartenhuis te bouwen met de ogen dicht of terwijl je op één staat! Natuurlijk komen Buurman & Buurman jullie ook ’n handje helpen, maar of dat het nou makkelijker maakt!?

bordspellen voor kinderen

44. Plop Spel

Een doos boordevol spelletjes, dat is Plop 20-in-1! Speel jij graag een leuke Plop Memo of een spannende domino? Waag je liever jouw kans in deze Kabouterlotto of wil je jouw geluk testen met de Kabouterbingo? Kies maar! En alsof dat niet genoeg is, zitten in deze doos ook nog ’n pak leuke dobbelspellen, kaartspellen en zelfs 2 daadwerkelijke bordspellen! 

plop

45. Goki knikkerspel

Gezelschapsspel kind 4 jaar oud  vinden? Dit is een mooie houten knikkerpot. Jij raakt je knikker nu ook nooit meer kwijt dankzij de knikkerzak. Ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker knikkeren en versla ze allemaal! Overzicht populaire bordspellen vinden? Check dit.

knikkerputje

46. Monopoly Dragonball Z

Speciale uitgave van Monopoly in stijl van de Dragon Ball Z. De Z Fighters bevinden zich in ’n epische strijd om ontroerend goed. Rekruteer legendarische krijgers, zoals de bekende GOKU, VEGETA en GOHAN om te helpen bij dit bijzondere avontuur van Dragon Ball Z! 

47. Spookhuis

Spookhuis is ’n spannend bordspel voor kids vanaf 8 jaar. Wie is de allerbeste Spokenjager? Ga ’t spookhuis naar binnen en ontdek welke spoken jij tegenkomt. Probeer zo snel mogelijk een spook en ’n wapen te vangen. Wie de meeste spoken verzamelt is dan de winnaar!

spookhuis

48. Alladdin and the magic Lamp

Aladdin en de Wonderlamp kan op 2 verschillende manieren gespeeld worden: coöperatief (met elkander) of competitief (tegen elkaar).  Competitief: ’t spel tegen elkaar spelen. De boze tovenaar Mustafa is op zoek naar vijf magische edelstenen die zijn verborgen  in de Arabische woestijn.

Alladin

49. PJ masks

Gezelschapsspel kind 4 jaar vinden? Slechterik Romeo wil de speelgoedwinkels van de stad plunderen.
Verander ’s nachts in de drie dappere PJ Masks pyjamahelden Owlette, Gekko en Catboy en probeer dan samen zijn plan te dwarsbomen! Zolang jullie de maskers op hebben, hebben jullie een heldere blik en zien jullie welk speelgoed gestolen zal worden. Bordspellen kind 8 jaar oud vinden? Check dit.

pjmasks

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo