Beste bordspellen gezin

Beste bordspellen gezin vinden? Hieronder vind je een lijst met 25 opties omtrent leuke opties. Je kunt verscheidene leuke bordspellen vinden van Rummikub tot aan Keezenspel. Daarnaast loopt het ook tot opies van Cluedo tot aan Mens erger je Niet.

1. De slimste mens ter wereld

Beste bordspellen gezin vinden? De Slimste Mens Ter Wereld! Speel deze populaire TV quiz aan tafel en ontdek wie van jullie de slimste is. Al de elementen van de tv-quiz vind je terug in dit bordspel. Verdien seconden met deze  3 – 6 – 9 ronde.

2. Catan

Het Catan basisspel is de nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Beleef de wondere wereld van Catan met dit wel bekende basisspel.

Beste bordspellen gezin 2021

3. Rummikub

Beste bordspellen gezin vinden? Het alombekende spel Rummikub! Maak mooie cijferreeksen met al deze gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Ben jij degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.

bekende bordspellen

4. Monopoly

Dit is ’t beroemde vastgoedspel voor al de snelle onderhandelaars waarin de spelers kopen, verkopen, onderhandelen en ruilen om de ultieme rijkdom te gaan behalen. In deze vernieuwde versie van ’t klassieke spel zijn de badeend, de tyrannosaurus rex en de pinguïn aan je pionnen familie toegevoegd.

5. Mens erger je niet

Mens Erger Je Niet!, wie kent ’t niet? De originele uitvoering van ’t meest gespeelde spel! De manier om regenachtige zondagmiddagen door te komen, al is Mens Erger Je Niet eigenlijk altijd een zeer zeker vermakelijk spel. En denk erom als het niet gaat zoals je wilt: mens, erger jezelf niet!

bekende bordspellen

6. Keezenspel

De spelkaart die jij opgooit, bepaalt wat jij met je pion mag doen. Zorg dat je jouw pionnen als eerste op de thuishonken hebt en probeer met pestkaarten te voorkomen dat jouw tegenspelers dan hetzelfde doel gaan bereiken! Voor 2 tot wel 6 spelers vanaf 6 jaar.

7. Cluedo

Soms moet jij liegen om de waarheid aan ’t licht te brengen in het Cluedo Leugenaars Editie bordspel waarin deze spelers aan de hand van de onderzoekskaarten (6 leugenkaarten en ook 6 waarheidskaarten) proberen te achterhalen wie Dr. Black vermoord heeft in ’t herenhuis.

cluedo

8. 30 Seconds

Je speelt in twee teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van je 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen jullie dus raden, des te meer velden jullie op dit speelbord vooruit gaan mogen. Een dobbelsteenworp kan daar nog verandering in gaan brengen. 

30 seconds partyspel

Beste bordspellen gezin 2021

9. Dixit

Het sprookjesachtige spel Dixit bevat prachtige kaarten die zeker voor interpretatie vatbaar zijn. Bij dit gezellige bordspel is het belangrijk om je medespelers goed in te kunnen schatten en je verbeelding de vrije loop te laten gaan. Het spel heeft maar enorm weinig spelregels, waardoor ’t heel snel te leren is en geschikt is voor kinderen vanaf 8 jaar.

10. 30 Seconds

Speciale kindereditie van het spectaculair partyspel 30 Seconds voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt in teams. Een van jullie probeert binnen dertig seconden zoveel mogelijk van jouw 5 begrippen op ’n kaartje te omschrijven. 

11. Risk

Verover de wereld in een strategische spel. Nu met deze verbeterde figuren en vernieuwde Missiekaarten. In het Risk spel is ’t doel heel eenvoudig: de spelers proberen de gebieden van hun tegenstanders te kunnen veroveren door ’n leger op te bouwen, hun troepen naar een ander gebied te verplaatsen en ook de strijd aan te gaan. 

risk

12. Exit de verlaten hut

Exit is nogal onbekende, het uitdagende coöperatieve escape room-spel! Ontsnap zo snel mogelijk uit de verlaten boshut. Probeer binnen anderhalf uur alle puzzels op te lossen en alle codes te breken. Alleen dan ontsnappen jullie uit de locatie waar jullie opgesloten zitten. Logisch nadenken en doorzettingsvermogen zijn vereist om dit spel tot een goed einde te brengen. En komen jullie er echt niet uit, dan bevat het spel tipkaarten om jullie op het goede spoor te brengen. 

exit

13. Rummikub

Beste bordspellen gezin vinden? Het overbekende familiespel Rummikub nu met extra grote speelplanken en extra grote speelstenen. Ideaal voor slechtzienden. Wie legt bij jullie de slimste combinaties? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.

Beste bordspellen gezin

14. Kwakzalvers

De Kwakzalvers van Kakelenburg gaan weer eens los. Eenmaal per jaar komen in Kakelenburg de beste wonderdoktoren en beunhazen samen om drankjes tegen de zweetvoeten, heimwee, de hik en ookliefdesverdriet te brouwen. Iedere kwakzalver kookt hier echter z’n eigen soep.

bekende bordspellen

15. 30 Seconds uitbreiding

Deze set bevat 240 kaarten en ook 2400 begrippen, waaronder meer dan wel 1000 nieuwe. Oude begrippen zijn met andere begrippen gecombineerd, waardoor spelers die ’t basisspel vaker hebben gespeeld geen voordeel meer hebben. Met deze upgradeset beleef jij dit spectaculair partyspel voor teams opnieuw.

16. 30 Seconds everyday life

De spelers vormen de teams. Een van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van deze 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Weet jij bijvoorbeeld moederskindje, gehoorapparaat of adrenalinekick uit te leggen zonder dat deze woorden benoemd worden? Maar pas op de zandloper, want jij hebt maar 30 Seconds! 

17. Monopoly slechte verliezers

Hier is ’t bordspel Monopoly voor de slechte verliezers. Deze hilarische variatie op het Monopoly-spel maakt winnaars van de verliezers. Spelers verdienen geld door de dingen te doen die doorgaans frustrerend zijn in ’t spel, zoals naar de gevangenis gaan, huur betalen of helemaal bankroet gaan.

monopoly

Bekendste bordspellen

18. Wie is het?

Beste bordspellen gezin van 2021 vinden? Elke speler kiest ’n geheime figuur en probeert dan met behulp van ja- en nee-vragen uit te vinden wie deze geheime figuur van de tegenstander is. Als jij denkt dat jij wel weet wie de tegenstander heeft gekozen, mag jij raden. Maar pas op, want als jij fout raadt, verlies je het spel! 

Beste bordspellen gezin 2021

19. Pandemic

Gloednieuwe Nederlandse uitgave van de dit bordspel de klassieker Pandemic! In dit coöperatieve bordspel zijn de spelers leden van ’n eliteteam dat ten strijde trekt tegen vier bijzonder dodelijke ziektes. Het team reist de hele wereld over om de vloedgolf van de infecties in te dammen en om kennis en hulpbronnen op te doen om goede medicijnen te ontwikkelen. Lukt het je om de mensheid te redden?

pandemic

20. Monopoly Efteling

In deze betoverende editie van ’t bekende spel Monopoly ontdek jij de Efteling op een compleet nieuwe manier. Je bezoekt het park niet zelf, maar wordt misschien wel de allesbepalende directeur van de Wereld vol met Wonderen!

monopoly

21. Escape room the game

Beste bordspellen gezin 2021 vinden? Voel je spanning met Escape Room the game en beleef nu ’t mysterie van een escape room als spel gewoon bij jou thuis! In dit uitdagende en ook bijzonder onvoorspelbare bordspel los je samen een mysterie op door te zoeken naar de verborgen aanwijzingen en het oplossen van raadsels. Jij hebt hiervoor slechts 1 uur de tijd, gebruik die tijd goed! 

escape room basisspel

22. reuze ganzenbord

Deze klassieker wordt nog zeker dagelijks door vele mensen met plezier gespeeld. Nu is deze dan ook verkrijgbaar in een grote uitvoering met ’n speelbord van maar liefst 52 x 68 centimeter en daarbij zes houten ganzen van hoogwaardige kwaliteit.

23. Schaakbord

Het meest klassieke bordspel naast het dammen. Het zorgt voor een gezonde dosis werking van de hersenen om tot de uiteindelijke overwinning te kunnnen komen. Schaken is al eeuwenoud en ’t gaat nooit meer uit de mode. Voor zowel jong als oud is het schaken geschikt. Een potje schaken is ideaal om de taaie zondagmiddag door te kunnen komen of andere saaie situaties.

Beste bordspellen gezin

24. Azul

In ’t tactische bordspel Azul moet jij voor de Portugese koning Manuel I de muren van zijn koninklijk paleis met kleurige tegels versieren. Tijdens dit toffe bezoek van de Portugese koning aan het Alhambra in Zuid-Spanje was deze koning namelijk erg gebiologeerd van de prachtige Azulejos (de oorspronkelijke witte en de blauwe keramische tegels) waarmee de muren van het paleis waren gedecoreerd. Daarom gaf hij onmiddellijk de opdracht aan jou om z’n paleis met soortgelijke decoratieve tegels te verfraaien. Beste bordspellen aller tijden vinden? Check dit artikel.

azul

25. Mysterium

Mysterium is ’n coöperatief bordspel voor 2-7 spelers. Eén speler kruipt in de huid van een geest die leeft in ’n mysterieus oud landhuis. De geest kan niet rusten totdat ’t hele mysterie rondom zijn dood is opgelost. Andere spelers zijn ’n groep van helderzienden die uitgenodigd zijn door de eigenaar van ’t landgoed om het mysterie van de plaats op te lossen. Beste bordspellen familie vinden? Check dit.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO
bordspellenwereld
Logo