Dol op monopoly? Dit is de x-mas edition!

De kerstperiode is een tijd van gezelligheid, warmte en natuurlijk spelletjes. Voor de liefhebbers van bordspellen is er nu een speciale kersteditie van het beroemde Monopolyspel: Kerst Opoly. Deze feestelijke variant brengt het klassieke spel in de vrolijke en warme sfeer van Kerstmis.

In Kerst Opoly draait alles om het kopen en verkopen van bekende kerstthema’s. De straten zijn vervangen door bekende kerstelementen zoals de Kerstman’s Werkplaats, Winters Wonderland en het Peperkoekenhuisje. In plaats van huizen en hotels bouw je kerststallen en winterpaleizen. De kans- en algemeen fondskaarten zijn ook helemaal in kerstsfeer, met opdrachten zoals het helpen van de Kerstman of het versieren van een kerstboom.

Het design van het spel is eveneens aangepast. Het bord is rijkelijk versierd met sfeervolle kerstillustraties en de pionnen zijn vervangen door kerstgerelateerde figuren zoals een sneeuwman, een kerstklok en een rendier. Dit alles zorgt voor een unieke spelervaring die perfect past bij de kerstperiode.

Kerst Opoly is niet alleen een leuk spel voor de feestdagen, maar ook een manier om de familie samen te brengen. Het biedt een perfecte gelegenheid om even te ontsnappen aan de kerstdrukte en samen te genieten van een spelletje. Het spel is geschikt voor jong en oud en belooft uren speelplezier.

Naast het spelelement, is Kerst Opoly ook educatief. Spelers leren op een speelse manier over budgetbeheer en strategisch denken. Dit maakt het een ideaal geschenk voor kinderen, waarbij ze spelenderwijs belangrijke vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Samenvatting en bestellen

Kerst Opoly is een must-have voor iedereen die houdt van Monopoly en Kerstmis. Het is de perfecte manier om de feestdagen nog leuker en gezelliger te maken. Dus haal de warme chocolademelk tevoorschijn, zet wat kerstmuziek op en geniet van een avondje Kerst Opoly met familie en vrienden.

Kerst Opoly

Enthousiast geworden en dol op monopoly en kerst? Neem dan een kijkje op bol.com voor de laatste prijs van het spel.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Ad blocker gedetecteerd

We maken gebruik van affiliate links naar Bol.com. Deze links worden niet getoond bij het gebruik van een Adblocker. Zet de Adblocker s.v.p. uit om de buttons naar Bol zichtbaar te maken en browsen op onze website voort te zetten. 

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock
bordspellenwereld
Logo